Въпреки че в последния сезон на френската Лига 1 сензационно

...
Въпреки че в последния сезон на френската Лига 1 сензационно
Коментари Харесай

Звездният ПСЖ разнообразява скуката в Лига 1 с интригуващо дерби

Въпреки че в последния сезон на френската Лига 1 сензационно изпълненият със звезди загуби купата, и то не от отбор, който да е измежду любимците на букмейкърите (Лил), статутът на локалния шампионат остава неизменен - на превдварително решен и прекомерно елементарен, с цел да генерира интерес, колкото останалите топ шампионати на Стария континент.
ПСЖ марширува към купата в Лига 1
И тази акция ПСЖ удостоверява тази доктрина и макар че не е по никакъв начин безапелационен, има преднина от единадесет точки единствено седемнадесет кръга след началото. Сега обаче за Маурисио Почетино следва по-интересен тест. В 18-ия кръг на " Парк де Пренс " гостува Монако, като конфликтът е в неделя (12 декември) от 21:45 часа българско време. Коефициентът на за триумф на домакина ПСЖ е 1,47, до момента в който за победа в интерес на гостите е 6,50 (равенството е оценено на 5,25).

В последните пет мача във всички шампионати има споделено предимство, като и двата тима са се победили по два пъти и са приключили един път при еднакъв резултат. Любопитното е, че в най-скорошните им две срещи гостът побеждава с 2:0, като един път това са монегаските, а другият път - парижани. Коефициентът и този път дуелът да приключи при прецизен резултат 2:0 за гостуващия отбор е 40.



Ако не броим тъкмо тези два мача (0:2 за госта), в последните им 12 срещи са вкарани изумителните 45 попадения, което прави по приблизително 4,58 на среща. Ставката за над 4,5 гола и този път е 4,20, а за под 2,5 е 2,60 (за опцията и ПСЖ, и Монако да се разпишат в мача е 1,71, до момента в който за няма гол/гол - 2,30).
Опасност за гол отвред в ПСЖ
Когато приказваме за футболистите на Маурисио Почетино и безграничния им капацитет, е ясно, че голът може да падне отвред. Но в последния мач за отбора (срещу Брюж в Шампионска лига) двете огромни звезди в нападението при отсъствието на Неймар - Килиан Мбапе и Лионел Меси, не пропуснаха да санкционират съперника си и вкараха по два гола. Коефициентът на точно Мбапе още веднъж да открие резултата е 4,80, до момента в който за първия гол в мача да е на Меси - 5,00, като ставките за техни попадения когато и да е в срещата са надлежно 2,00 и 2,10. За гостите Кевин Воланд е вкарал в последните два дуела на тима във всички шампионати, само че той пропуща дуела с парижани поради насъбрани жълти картони.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР