Въпреки че в началото на лятото не бяхме сигурни как

...
Въпреки че в началото на лятото не бяхме сигурни как
Коментари Харесай

23 тоалета, които ни носят ваканционно настроение в града

Въпреки че при започване на лятото не бяхме сигурни по какъв начин ще премине то, и дали ще можем да си откраднем някое бягството наоколо или далеко, успяхме най-малко за малко да усетим нежните милувки на  върху кожата си и да се любуваме на яркото слънце освен от личната ни тераса. И въпреки да пътуваме до по-кратки дистанции, съумяваме въпреки всичко да усетим най-малко малко вълнението на ваканционните дни.
               
на Юли 19, 2019 в 5:29 PDT

Когато се завръщаме в града обаче, има по какъв начин забравяме, че към този момент сме тук. И не дребна роля за това от време на време играят обичаните ни. Мини и миди роклите в разнообразни принтове можем да носим всекидневно (особено когато огромна част от нас към момента са home office). В композиция с елегантни чехли и дребна кокетна чанта, те ни придвижват към вечерните разходки по дребните курортни градчета.

Романтичните блузи с буфан реализират същия резултат, като можем да ги носим и с дънки, и с къси панталони, и с ефирна миди пола. Това се отнася и до семпла композиция от дънки и бял тишърт, само че със сламена чанта на разположение. Толкова я обичаме, която толкоз обичаме – също толкоз, колкото и нейната вдъхновителка.
               
на Май 26, 2020 в 8:01 PDT

И в случай че някои от вас би трябвало да съблюдават непоколебим офис дрескод даже и в най-топлите дни, то през уикенда можете да наваксате с някой от тоалетите, които ви демонстрираме през днешния ден. А в случай че имате потребност от шопинг ентусиазъм, е единствено на клик разстояние.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР