Въпреки че трансферният прозорец официално затвори ръководството на Барселона ще

...
Въпреки че трансферният прозорец официално затвори ръководството на Барселона ще
Коментари Харесай

Барса изготви списък с евентуални нападатели

Въпреки че трансферният прозорец публично затвори управлението на Барселона ще премисли решението си и ще търси централен нападател в идващите дни, написа „ Mundo Deportivo “. Нападателят на Валенсия Родриго бе считан за главен любимец за заместител на контузения Луис Суарес, само че двата тима по този начин и не стигнаха до съглашение.

Още повече, че в този момент и възстановяващия се Усман Дембеле получи нова тежка травма, която на процедура го вади от сметките до края на сезона.

Каталунските медии обаче оповестяват, че Барса може да притегли негов заместител ако става дума за травма, която ще го извади от състава за повече от 5 месеца. “Мундо Депортиво” и “Спорт” се базират на член 124.3 от правилника на Испанската футболна федерация. Според него става ли въпрос за толкоз тежка контузия, от Барселона могат да подпишат с нов състезател, който ще може да играе в Примера дивисион и Купата на Краля, само че не и в Шампионската лига. Освен това новопривлеченият може да дойде единствено от Ла Лига или шампионат, който още не е почнал (САЩ, Китай, Япония).

Според „ Mundo Deportivo “ от “Камп Ноу” към този момент преглеждат вариантите за нова облага. Родриго от Валенсия продължава да е в тяхното полезрение, само че остава прекомерно безценен – към 60 милиона евро.

Другите разновидности са Анхел Родригес от Хетафе, който би излязъл около10 милиона евро и Кристиан Стуани от Жирона за към 25 милиона евро. В листата остават и по-скъпи разновидности като Лорен Морон от Бетис и Вилиан Жозе от Реал Сосиедад.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР