Въпреки че смъртта на любим човек може да бъде трагично

...
Въпреки че смъртта на любим човек може да бъде трагично
Коментари Харесай

9 знака, че душата на починал близък е все още около вас!

Въпреки че гибелта на обичан човек може да бъде трагично и съкрушаващо сърцето прекарване, има доста хора, които имат вяра, че умрелите към момента могат да се опитат да поддържат връзка с нас, даже откакто са си отишли.

От духовни хора, екстрасенси,  писатели до обикновени хора, доста оповестяват за необясними усеща и прекарвания, които евентуално приписват на умряли близки.

През годините историите за умряли близки, които се свързват, имат някои същински общи тематики. И когато видях този лист с признаците, че умрял обичан човек е наоколо, трябваше да призная, че съм изпитал няколко от тях и преди.

Някой, който съм изгубил, се обръща към мен?

Ето по какъв начин да разбере, че умрял член на фамилията или другар е към вас и се опитва да поддържа връзка.

Изпитвали ли сте някое от тях преди? Вярвате ли, че умрелият към момента може да се опита да поддържа връзка с нас? Уведомете ни в мненията.

1. Мирише на техния мирис

Ароматът може да е един от най-силните способи да разберете, че умрял член на фамилията или другар е наоколо.

Хората постоянно оповестяват, че усещат аромат на парфюм или одеколон. Някои споделят, че към момента улавят аромати на неповторимата миризма на този човек.

2. Сънувате ги

Въпреки че сигурно бихте могли да се опитате да обясните рационално сънищата с приятели или членове на фамилията, които сте изгубили, мнозина настояват, че тези сънища в действителност са визити оттатък.

Тези отчети настояват, че умрелите близки ще се опитат да се свържат, до момента в който спите. Те могат просто да се появят и по-късно да изчезнат.

Други обаче настояват, че техните другари и членове на фамилията са се опитвали да предават утешителни известия по време на сънища, да вземем за пример че са добре.

3. Обекти на друго място

Обектите, преместени от мястото, където сте ги оставили и сложени на пътя ви, могат да бъдат сериозен знак, че обичан човек към момента е наоколо.

Мнозина настояват, че изключително значими предмети като картини или бижута са преместени мистериозно. Убеждението е, че тези предмети се слагат на вашия път като метод да ви уведомят, че към момента са с вас.

В тези отчети постоянно се загатва, че човек е знаел, че е оставил обект на несъмнено място, само че че по някакъв метод той се е преместил.

4. Усещането, че са наблизо

Може би най-често срещаният метод да разберете, че член на фамилията или другар е наоколо е, че можете да усетите наличието им.

Въпреки че това може да наподобява като минимум осезаемо, в действителност това е единственият симптом, който изцяло убеждава множеството скептици. Това чувство може да бъде толкоз просто, колкото изместване на силата в стаята. Може да е мъчно да се опише, само че може просто да знаете или да почувствате, че индивидът е с вас.

5. Перфектно синхронизиране на музиката

Когато обичаната ария, имаща значение за връзката ви, се появи тъкмо в подобаващия миг, това е знак, че обичаният ви може да е наоколо.

Много хора оповестяват, че са чували тези песни още веднъж и още веднъж на разнообразни места, където отиват. Те настояват, че това са напомняния, че индивидът към момента е до тях.

Докато някои биха могли да се отърсят от това като съвпадане, мнозина оповестяват, че тези песни се извършват тъкмо сега, в който са почнали да мислят за индивида, който са изгубили.

6. Странна електрическа интензивност

Въпреки че може да наподобява напряко като от филм, мнозина оповестяват за странна електрическа интензивност, когато умряли другари или членове на фамилията са наоколо.

Тези причудливи събития могат да одобряват доста форми, като вибриране на светлина или тв приемник, апарат, ненадейно включен или електронно устройство, необяснимо започващо да издава звуков сигнал или звук. Някои стигат до такава степен, че регистрират телефонни позвънявания без никой в ​​другия завършек на линията.

Тази странна активност към електрическите устройства доста постоянно се свързва със изгубени близки.

7. Изскачащи обичани номера

Един от методите, по който околните споделят с нас оттатък, е потреблението на цифри.

Хората ще рапортуват ненадейно, като стартират да виждат на всички места доста значими или цифри, като да вземем за пример часовници, книги или телевизия. Значението на тези цифри може да е обвързвано с значими дати, възрасти или даже обичани цифри.

Някои ще настояват, че нарасналата периодичност на появяването на номер е съвпадане, само че други имат вяра, че е доста по-смислено и е сигнал оттатък.

8. Чувство на допиране

Може да е дразнещо, само че възприятието, че сте допрени, когато сякаш сте сами, е огромен знак, че умрял непосредствен може да е наоколо.

Има доста способи покойникът да се опита да ви допре, или с целувка, с четка на косата ви, или даже с потупване по гърба или ръката. Този знак постоянно се следи дружно с чувството на някой наоколо.

Когато силата на една стая се промени и ненадейно се почувствате като допрени, мнозина имат вяра, че това е от вашия другар или член на фамилията, който се обръща към вас.

9. Животните в природата

Мнозина имат вяра, че обичан човек ще се изяви под формата на някакво животно или създание.

Пеперуда, птица или друго създание може да притегли вниманието ви по някаква причина. Това може да е единствено тъй като усещате нещо познато за него.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР