Въпреки, че щастието изгря за Златка Райкова и тя се

...
Въпреки, че щастието изгря за Златка Райкова и тя се
Коментари Харесай

Свекърът и свекървата на Русата Златка не уважиха венчавката на Карен

Въпреки, че щастието изгря за Златка Райкова и тя се омъжи за Карен Хачатрян предходната събота на охолно сватбено празненство,не всичко обаче на венчавката на плеймейтката мина без спънки.

И двамата родители на Райкова бяха посетители на тържеството, въпреки, че от много години не живеят дружно след бракоразвод. И двете деца на плеймейтката участваха на бракосъчетанието на майка си. За дребния Карен се грижеше тъщата и негова баба.

Гостите  обаче бяха сюрпризирани от неналичието на свекъра и свекървата. Майката и бащата на младоженеца бойкотираха венчавката на сина си. А в общественото пространство изтекоха клюки, че още през цялото време били срещу връзката на Карен с Русата Златка. Говори се, че не харесвали бъдещата си снаха, че е с десетина години по-голяма от момчето им. Както и скандалната популярност, с която е известна пред обществото.Трън в очите им били разюзданото й държание и купищата безразборни връзки с разнообразни мъже. Още повече, че има дете от Благо  Джизъса.

Според слуховете доста скоро младоженците могат да изпаднат в неволя като Християн и Светлана Гущерова. Които чакат на издръжката на свекъра Добромир. Който преценя какъв брой пари да даде за прехрана на фамилията на сина си.

Карен е незает и чака благоволението на родителите си. Които към момента го устоят, само че за в този момент не излиза наяве по кое време ще му спрат кранчето. Така, че Златка Райкова отново ще си скубе косите и ще би трябвало сама да устоя мъжа си и двете си деца.

Източнк:Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР