`Черният Аквамен` и `Бостънското чаено парти`: Светът гледа сбиването на брега на Монтгомъри

...
Въпреки че се възпроизвежда на видео, докато Черният Аквамен се
Коментари Харесай

Въпреки че се възпроизвежда на видео, докато "Черният Аквамен" се среща с "Бостънското чаено парти", това не е летен блокбастър.

Светът продължава да наблюдава как една релаксираща събота по река Алабама се превръща във всичко друго, но не и в Montgomery's Riverfront Park - когато група бели лодкари бият един чернокож докинг работник, вместо да преместят понтонната си лодка.

„Снощи полицейското управление в Монтгомъри действа бързо, за да задържи няколко безразсъдни лица за нападение над човек, който си вършеше работата“, каза кметът на Монтгомъри Стивън Л. Рийд в неделя в съобщение в социалните медии. „Заповедите са подписани и справедливостта ще бъде въздадена.“

Полицията в Монтгомъри каза, че е реагирала на безредици в блок 200 на Coosa Street в 19:00 часа. Според MPD голяма група хора са се биели. Няколко са били задържани, каза MPD.

Сбиването, за което MPD споменава - което според видеото изглежда е между белите лодкари и това, което изглежда е предимно черна група - е било след побоя.< /p>

В неделя MPD каза, че има четири активни заповеди, издадени от двубоя, с възможност за още след преглед на допълнителни видеоклипове.

Има много доказателства за преглед. Сбиването се разигра със свидетели около сцената на дока, някои от речната лодка Harriott II, която чакаше да акостира, и други, които чакаха на брега. Повечето бяха извадили телефоните си, правеха снимки и видеоклипове на нападението, последиците от него и кога властите изведоха заподозрените от местопроизшествието.

Под търсения като „Монтгомъри Ривърфронт Браул“ и „Алабама Боут Док Браул“ хиляди гледанията се натрупват от групи и отделни лица, които публикуват и публикуват повторно в социалните медии.

Едно кратко видео, публикувано от Джош Муун от Alabama Political Reporter, показва първоначалния побой и началото на други, които се втурват към подсъдимата скамейка защита на работника.

Жена на видеото изкрещя многократно: „Помогнете на този брат!“ на зяпачи, които са били на брега.

Историята продължава

Млад мъж в синя риза с надпис "crew" беше наречен "Черния аквамен" в социалните медии и привлече международно внимание. Той се гмурна от речната лодка и доплува до пристана, за да помогне. Според Daily Mail в Обединеното кралство, той е 16-годишен, идентифициран само като Арън.

„Качвай се там, млади дяволче!“ извика жена, докато младият мъж излизаше от водата.

Докато плувецът се качи на дока, около минута след видеото, по-голямата част от кавгата изглеждаше приключила във видеото на Муун.

„Дайте на този млад мъж Почетен медал на Конгреса“, каза The Conscious Lee във видеоклип, възхваляващ работника от екипажа.

Сред многото гласове, които отговарят на видеозаписа на побоя, е комикът , актьор и радиоводещ Рики Смайли.

„Мислехте, че сте лоши“, каза Смайли за белите нападатели. „Мислехте, че сте през 1953 г., когато белите хора можеха да нападнат чернокож като този.“

Отделно видео, публикувано от Lauryn Lauren, показва сцени след побоя, като Harriott Подготвях се да акостирам. Група хора се приближиха до понтонната лодка и избухна нов бой. Най-малко един човек е паднал във водата от пристана. Властите скоро бяха на място и полицията започна да арестува хората.

„Това беше нещастен инцидент, който не трябваше да се случва“, каза Рийд. „Докато нашето полицейско управление разследва тези непоносими действия, ние не трябва да губим чувствителност към насилие от всякакъв вид в нашата общност. Тези, които изберат насилие, ще бъдат държани отговорни от нашата система за наказателно правосъдие.“

От понеделник сутринта , властите не съобщават имената на задържаните заподозрени. Рекламодателят е поискал допълнителна информация. МПД не съобщи колко заподозрени са били задържани, дали са освободени или остават в ареста, или дали са част от четирите активни заповеди на МПД. Според MPD повече актуализации се очакват в понеделник следобед.

Репортерът на Montgomery Advertiser Shannon Heupel може да се свърже на 

Тази статия първоначално се появи на Montgomery Advertiser: „Boston Tea Party“: World watches Сбиване на брега на река Монтгомъри

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР