Въпреки че се практикува откакто свят светува, през XXI век

...
Въпреки че се практикува откакто свят светува, през XXI век
Коментари Харесай

Вижте 16 въпроса за аналния секс, които всяка жена си задава

Въпреки че се практикува откогато свят светува, през XXI век аналният секс продължава да е тематика табу и да се асоциира на първо място със интимните привички на мъжете с хомосексуална ориентировка. Наричан още "гръцка обич ", защото е бил изключително известен и за него се е говорило намерено в Антична Гърция, която е била изключително демократична във връзка с гей секса, аналният секс е считан ненапълно за култ и е посочван от доста мъже като една от "екстрите ", с които най-вече биха желали да разнообразят половия си живот. И, да, мъжете са тези, които по-често и словоохотливо приказват за анален секс, без значение от половата им ориентировка, до момента в който дамите разискват тематиката рядко, постоянно с отвращение, терзание или омерзение, въпреки да са доста по-любопитни, в сравнение с им се желае да си признаят. Ако и на вас ви се желае да научите повече за аналния секс и да получите отговори на въпросите, които тайничко си задавате или от време на време обсъждате с най-хубавите си приятелки, чия версия бихте желали да чуете? Може би тази на жена, която има задоволително огромен опит и куража да показа откровено и обстоятелствено отношението си към аналния секс, да признае кое й харесва, и кое не, по кое време и за какво го "включва в менюто ", да удостовери или опровергае митовете, свързани с този вид секс? А какво ще кажете за директна параленост сред позициите на две дами, които дават отговор на едни и същи въпроси, разглеждащи всички аспекти на "гръцката обич " – от скрупулите, споделяни от множеството дами, през физическото чувство в другите стадии, смяната в настройката, откакто към този момент са "превзели " тази територия /или по-скоро са разрешили на другиго да превземе техните "територии "/, до изключително неуместни тематики като подготовката за анален секс, неговата естетическата и хигиенична страна. Тъкмо този е форматът на изявлението с две анонимни представителки на нежния пол с прочут опит в аналния секс, оповестено от палавата Ана Бреслоу от Cosmopolitan, която, сходно на Кари Бредшоу, "разбира от секс и не се опасява да пита "

1. Това евентуално е въпрос No.1, чийто отговор всички желаят да научат. Боли ли?
X: Да, мен ме боля. Първия път беше нещо от сорта на: "О, Господи, там не би трябвало да влиза нищо ". Задължително е да се отпуснете. Трябва да си поемете надълбоко въздух и да оставите нещата да се случат. В момента, в който съумеете да се отпуснете, стопира да боли, само че при мен персонално има неприятно чувство и когато стартира да се движи в мен. Чела съм, че слагането на анално дилдо по време на любовната игра оказва помощ доста, само че в никакъв случай не съм опитвала.
Y: ДА! Ако не болеше, това въобще нямаше да е тематика на диалог.

2. Защо го вършиме?
X: Аз се взех решение, защото бях чула, че може да донесе огромно наслаждение и някои дами стигат до оргазъм по време на анален секс. Освен това е същинско табу и много непристойно, а аз съм от тези девойки, които харесват такива неща. Така че си помислих, че би трябвало да го опитвам.
Y: Аз нормално го върша единствено, в случай че съм пияна и в случай че се пробвам да впечатля късметлията, с който съм.

3. Кой от двамата повече искаше да го извършите – ти или той?
X: Аз. Бях решила да опитвам, тъй като бях чула, че на някои девойки доста им харесва. Човекът, с който съм сега, не си пада изключително по това, заради което и не съм го правила доста пъти.
Y: Той. Когато се случи, беше тъй като аз отстъпих. Много зависи от това до каква степен си падам по мъжа, с който спя… а по-късно се усещам по този начин, като че ли той ми е "задължен " по някакъв метод.

4. Какво е чувството първия път?
X: Странно. Чувстваш го плътно и не изключително прелестно. Напомня на мускулен конвулсия. Все едно се опитваш да отвориш даден мускул, да го разтегнеш, а той не желае да подаде. Не ми хареса първия път. Щом обаче се отпуснеш, става по-приятно.
Y: В началото е извънредно неприятно. Усещането е все едно пенис прониква в ануса ти.

5. А по какъв начин се трансформира чувството с времето?
X: Чувството е, че си напълнен и е доста много мощно.
Y: С времето човек привиква. Предполагам, че не е толкоз друго от вагиналния секс.

6. Става ли хубаво в един миг?
X: Познавам девойки, които го обожават… само че съгласно мен това от тези неща, които изискват повече от един опит, с цел да схванеш, дали ти харесва, или не.
Y: Така и не ми хареса същински. Но с времето става по-приемливо, допускам. Също по този начин зависи от размера на мъжеството му.

7. Очаква ли се тази зона да бъде обезкосмена сходно на останалата част от интимната област?
X: Не мисля, че е наложително да си обезкосмена там. В началото на връзката ми постоянно си правех бразилска маска /пълно обезкосмяване в интимната област/, само че в този момент го върша рядко поради него. Така че не бях епилирана там. Някои девойки обаче може би ще се усещат по-комфортно, в случай че са се обезкосмили там, тъй че да не мислят за това, когато пристигна моментът.
Y: Не, не е необходимо… Според мен в случай че един мъж желае да прави анален секс, това дали входът му да е разчистен е последното, което ще го интересува.

8. Според вас, какъв брой време след началото на една връзка, в случай че се спрем на този сюжет, идва моментът, в който това може да се случи?
X: Ние излизахме от седем месеца, преди да го създадем за първи път. Познавам девойки, които го вършат още при първия сексуален контакт с даден мъж. Те обаче са от тези, които го харесват /аналния секс/.
Y: Хмм… моите усещания са, че в случай че него го влече, ще схванеш още при започване на връзката. Не е въодушевление, което елементарно може да се скрие, съгласно мен.

9. Задължителна ли е използването на лубрикант?
X: Да, доста! Много, доста, доста лубрикант за него и за нея. Изобщо не мога да си показва да се получи без лубрикант.
Y: Да, в огромни количества и всевъзможен тип! Ако пък нямате, използвайте слюнка.

10. Случвало ли ви се е да прокървите?
X: На мен не /или най-малко не съм схванала, в случай че се е случило/. Но по чувството си осъждам, че е изцяло допустимо, изключително в случай че мъжът насили нещата или не употребявате лубрикант.
Y: Не мога да си спомня подобен случай.

11. Постилате ли на леглото хавлия или нещо друго?
X: Не съм сигурна, че виждам причина за това. Не го схващам като по-малко хигиенично от естествения секс.
Y: Рискът да оцапате чаршафите е действителен и би трябвало да го вземете поради.

12. Налага ли ви се да си вършиме клизма или анална промивка?
X: Това е нещо, за което съм мислила, само че не съм правила. Нито ще направя в бъдеще. Смятам, че това е малко прекомерно. Освен това в никакъв случай не съм чувала някой да го е правил, тъй че не знам дали това е нещо обикновено и аз просто не съблюдавам протокола.
Y: Абсурд. Ако той счита да ме посети откъм гърба, би трябвало да е наясно с рисковете. Е, различен е въпросът, в случай че вечерята е включвала чили или табаско. Тогава бих избрала клизма, сигурно. Според мен обаче това е нещо, което човек взема решение да направи в пиковия миг и някак не върви да кажеш: "Задръж, скъпи, дано преди този момент да си направя промивка на задника. Ще почакаш ли няколко минутки "?

13. Пада ли огромно почистване по-късно?
X: Не мисля, че има нещо, което да изисква кой знае какво почистване. Особено в случай че сте употребявали кондом. Просто го сваляте и с това "почистването " завършва.
Y: Пак споделям: Сос с чили.

14. Има ли някакви по-специални трикове, които би трябвало да знаем? Коя поза е най-подходяща, да вземем за пример?
X: Първия път го направихме кучешката, а по-късно аз от горната страна му – той седнал на дивана, аз върху него с тил към гърдите му. Втората изрично е по-добрата. Имам гей другари, съгласно които верният метод е момичето да е от горната страна най-малко първоначално, защото може елементарно да управлява самото навлизане, след което можете да се извъртите по този начин, че той да е от горната страна. Най-важното е момичето да държи нещата под надзор и да постанова темпото.
Y: Аз намирам кучешката поза за най-благоприятна.

15. Презервативът е наложителен, по този начин ли да ви разбираме?
X: С две ръце за!
Y: Дори в по-голяма степен от нормално!

16. А стигали ли сте до оргазъм от самия анален секс?
X: Не, аз не съм, само че знам, че е допустимо.
Y: Не, само че аз не съм изпитвала оргазъм и от вагинален секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР