Въпреки че съществуват множество снимки, направени на Земята от Космоса

...
Въпреки че съществуват множество снимки, направени на Земята от Космоса
Коментари Харесай

Хора искат да съберат пари на плоскоземец, за да отиде в Космоса

Въпреки че съществуват голям брой фотоси, направени на Земята от Космоса (както и какви ли не други доказателства, които демонстрират, че нашата планета е глобус – тъй като в реалност е), към момента съществуват неверници.

Когато им се покажат тези фотографии, плоскоземците настояват, че те са обработени с Photoshop от NASA за цели, които не са изцяло ясни (в края на краищата кой изобщо би имал изгода да се преструва, че Земята има по-различна форма).

Един човек има решение на всичко това и набира съответното финансиране. Марк Гоулд желае да прати плоскоземец в Космоса, с цел да може след това да каже на всички останали свои другари какво е видял.

Финансите се набират в GoFundMe, а задачата е да се купи билет за един от първите комерсиални галактически полети. Нужни са 250 000 английски лири. Засега са набрани дарени едвам 155.

Може и да ви се коства като колосална загуба на пари. Ако би трябвало да цитираме астрофизика доктор Алфредо Карпинети – „ майната им, за какво на тях им се пада да вървят в Космоса? “. Организаторът обаче се надява, че самите плоскоземци ще си финансират начинанието.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР