Въпреки че преговорите за Сергей Милинкович-Савич продължават да бъдат трудни,

...
Въпреки че преговорите за Сергей Милинкович-Савич продължават да бъдат трудни,
Коментари Харесай

Юве дава двама играчи на Лацио в замяна на Милинкович-Савич

Въпреки че договарянията за Сергей Милинкович-Савич не престават да бъдат сложни, от Ювентус не са се отказали и са предложили нова оферта на Лацио, твърди “Кориере каузи Сера”.

Римляните държат да получат 100 млн. евро за една от звездите си, само че “Старата госпожа” е подготвена да даде единствено 60 млн. евро. Затова до единодушие сред двете страни може да се стигне, в случай че към парите бъде включени Леонардо Спинацола и Кристиан Ромеро от Дженоа, чийто трансфер в Юве беше блокиран през зимата, само че най-вероятно въпреки всичко ще премине в отбора на първенците.
#Juventus could reach the €100m Sergej Milinkovic-Savic valuation by handing Leonardo Spinazzola and Cristian Romero to #Lazio https://t.co/GJGGAnE313 #PSG #Genoa pic.twitter.com/6UOw9xTNfW
— footballitalia (@footballitalia) June 9, 2019 Сърбинът не направи мощен сезон, само че продължва да има мощен интерес към него. Пари Сен Жермен се явява като главен съперник на “бианконерите” за неговия автограф, защото неговият огромен почитател Леонардо е пред завръщане в управлението на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР