Въпреки, че преди броени дни Италианската федерация по волейбол (FIPAV)

...
Въпреки, че преди броени дни Италианската федерация по волейбол (FIPAV)
Коментари Харесай

Волейболните шампиони на Италия могат да бъдат излъчени на Арена ди Верона

Въпреки, че преди броени дни Италианската федерация по волейбол (FIPAV) реши да постави завършек на сегашния сезон и да не бъдат присъждани трофеи, в този момент се появи нова вяра, че шампионатите могат да бъдат довършени. Шансът за това идва след изказване на министъра на спорта на Италия Винченцо Спадафора, който загатна за опцията да се възобновят тренировките на всички тимове след 4 май, докато е оповестено и изключителното състояние на Апенините.
 Стоян Самунев постави завършек на кариерата си
Стоян Самунев постави завършек на кариерата си

Осемкратният първенец на България се сбогува с прочувствено послание

За сходен вид се разгласи и президентът в оставка на Волейболната лига в Серия А за мъже Диего Мосна, който е и началник на гранда Итас (Тренто), който разгласява дълъг пост в профила си във Facebook. Предложението на Мосна е да се организира заключителен шампионат с 4 или 6 тима, който да се изиграе през лятото, в случай че изискванията, свързани със обстановката с пандемията от COVID-19 го разрешават. Шефът на Тренто даже предлага мачовете да се играят навън на амфитеатъра " Арена ди Верона ".
 Снимка 446164
Източник:

Всички водещи тимове от италианската Суперлига при мъжете, като се изключи гранда Модена, са изразили подготвеност да се върнат в игра макар множеството компликации.
 Бруно Резенде и Неймар желаят да оказват помощ даже на тези, които не могат да си купят сапун
Бруно Резенде и Неймар желаят да оказват помощ даже на тези, които не могат да си купят сапун

Олимпийските първенци сплотиха сили с приятелите си

" Тази година не ни трябват отмора и празници. Ако можем да играем през август, ще играем. Надявам се, че щее има доближаване в позициите сред Федерацията и Лигата и, че може да се откри решение. Не мисля, че Федерацията ще се опълчи да се върнем към игра ", показа треньорът на водача в класирането преди пандемията Кучине Лубе (Чивитанова) Фефе Де Джорджи в изявление за локалното " Радио 1 ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР