Въпреки че не бяха вносители на вота, депутатите от ДПС

...
Въпреки че не бяха вносители на вота, депутатите от ДПС
Коментари Харесай

ГЕРБ, патриотите и "Воля" отхвърлиха вота на недоверие

Въпреки че не бяха вносители на вота, депутатите от Движение за права и свободи поддържаха социалистите и то в цялостен състав - отсъстваше единствено Делян Пеевски

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Мнения Daily - Политиката ни е пихтиеста маса без ясни контури

И още: Полицията ни би трябвало да бъде градена наново; Премиерът би трябвало да желае лъчение на " Часът на Милен Цветков "
27 юни 2018
Дебатът за вота на съмнение мина в тактическо надхитряне и нищо всъщност

В последна сметка разискванията бяха прекъснати след час и половина
26 юни 2018 Социалистите получиха поддръжка само от Движение за права и свободи и от новия самостоятелен народен представител Спас Панчев. Общо 104-ма поддържаха настояването на Българска социалистическа партия за оставка на държавното управление поради неуспеха в бранш " Сигурност ". От оптималната готовност ги раздели единствено един отсъстващ депутат - Делян Пеевски от Движение за права и свободи. За свалянето на кабинета обаче бяха нужни най-малко 121 гласа.
Управляващите от ГЕРБ и Обединените патриоти пък се радваха на поддръжката на " Воля " - общо 131 депутати, към които се причисли вторият самостоятелен - Ангел Исаев (бивш народен представител от ДПС). Двама от ГЕРБ и двама от патриотичните обединения отсъстваха.
Дебатите бяха във вторник, по време на изключително съвещание на Народното събрание, за рекордно малко време от час и половина и доста малко всъщност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР