Въпреки че има места в Северна Франция, които редовно изпитват

...
Въпреки че има места в Северна Франция, които редовно изпитват
Коментари Харесай

Стил по френски: Как да останеш модерна дори когато температурите са МИНУСОВИ

Въпреки че има места в Северна Франция, които постоянно изпитват едноцифрени или даже негативни температури, парижките зими нормално са доста по-топли от тези Ню Йорк или Чикаго, да вземем за пример. Въпреки това парижанките не престават да наподобяват стилно и притеглят погледите даже при доста студено време.

Как го вършат?

Ето пет съществени детайла от дрешника за студено време, заети от дрешника на фанцузойките, които са колкото топли, толкоз и шикозни. С тях може умерено да си представяте, че се разхождате по Шанз-Елизе, даже когато просто отивате до магазина за малко, а времето, както през последните няколко дни, е вледеняващо.
Вместо пухенка, изберете стилно, вълнено палто
Когато стане студено, доста от дамите избират да носят пухени якета, само че французойките носят вълна. Дългото вълнено палто е наложителен детайл на френската зимна мода. Някои дами избират винтидж модели с двуредно закопчаване и права яка. Но и по-женствените модели, които се връзват с колан или имат буфан ръкави също могат да бъдат открити в изобили. Докато палтото стига най-малко доникъде на прасеца и ви обгръща в комфортна, уютна вълна, ще изглеждате и ще се чувствате trés magnifique.
Носете рокли и поли с верните обувки
Когато температурите стартират да се намаляват, вместо да се откажат от шикозните си поли или рокли, французойките просто заменят своите обувки и боти до глезена с високи ботуши, които стигат съвсем до подгъва на роклите им. Това е елементарен метод да дадете на краката си малко повече покритие, без да прибягвате до клинове с полар или тромави зимни ботуши, които, въпреки и сигурно топли, не постоянно са най-стилните.
Не се бойте от напластяването
Френският зимен жанр е обвързван с утайване, с цел да можете да регулирате равнището на топлота и то да пасне на местата, на които би трябвало да отидете. Тънките, блузи поло, без значение дали са памук, кашмир или трико, са най-хубавата дреха за студено време и могат да вървят под ризи с копчета, пуловери с кръгло деколте, рокли, блейзъри и други. Придържайте се към неутрални нюанси, с цел да ги извършите допустимо най-универсални и по този начин можете да се забавлявате с други цветове или шарки от горната страна.
Инвестирайте в шикозни ръкавици
Никога няма да видите стилна жена във Франция с дебели, плетени ръкавици. Вместо това ще намерите първокласни кожени или велурени ръкавици, които са задоволително дълги, с цел да доближат под ръкавите на палтото за оптималната топлота. Някои от тях са типичен черни или кафяви, само че за разлика от доста други френски аксесоари, които се носят съвсем извънредно в неутрални нюанси, тези ръкавици са занимателен метод да добавите специфичен резултат с цветове като оранжево алено или кралско лилаво.
Осигурете топлота на краката си с кожен панталон
Панталоните от кожа и изкуствена кожа са изненадващо топли, което ги прави превъзходен зимен вид, без значение къде живеете. Но, в случай че желаете да се обърнете към французойките за съвет, изберете изчистени, необятни или прави модели в класическо черно, кафяво или други тъмни нюанси като горско зелено и бордо. Избягвайте всевъзможни външни джобове или декорация и вместо това съчетайте простите си панталони пуловер и ботуши с пълен ток за визия, която е по едно и също време топла и извънредно стилна.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР