Въпреки че има две малки деца, управлява собствен бизнес и

...
Въпреки че има две малки деца, управлява собствен бизнес и
Коментари Харесай

Rochelle Humes използва този крем с хиалуронова киселина, за да „подготви“ кожата преди грим

Въпреки че има две дребни деца, ръководи личен бизнес и работи рано заран като презентатор, Rochelle Humes в никакъв случай не пропуща да наподобява безусловно безупречно - без значение дали е тя желан избор на тоалет тази заран или безукорен грим, не може единствено ние да умираме да знаем всичките й секрети!

За благополучие, ние сме много подозрителни, когато става въпрос за обичаните козметични артикули на Rochelle - изключително откакто някогашната съботна певица показа рутината си с грим в TikTok, показвайки обичаните си артикули. Но има един съответен артикул, който известната гримьорка @huda.makeup.london употребява за Хюмс по време на престоя си в This Morning тази седмица – и той е съвършената основа под грим.

Продуктът в Въпросът е дневният крем Ella & Jo Plump and Protect от £36, който е планиран да вкарва допустимо най-вече обичащи кожата съставки в кожата, като в същото време работи като телохранител на кожата ви против кожни агресори като; UVA, UVB, замърсяване и синя светлина.

Коме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР