Въпреки че хубавото време още не си е отишло, хладината

...
Въпреки че хубавото време още не си е отишло, хладината
Коментари Харесай

15 от най-меките и топли пуловери, които ще направят есента по-уютна

Въпреки че хубавото време още не си е отишло, хладината на есента се усеща, а това ускорява желанието ни да вадим пуловерите от. Уикендът пък е съвършения миг да го създадем, даже и в случай че ги използваме като шал върху блейзър, дънково яке или тренчкот, както го вършат в последно време и фешънистите. Доста стилна концепция, която сигурно ще прилагаме и през идващите месеци.
               

 Конгресът на Съединени американски щати утвърди военна помощ за Българската войска 7 окт 2022 | Близо $40 млн. $ финансова помощ ще бъде получена от българската войска от Съединени американски щати. Това е реалност, откакто Конгресът...
Затова през днешния ден сме ви подготвили неустоими шопинг находки, с цел да внесете някой нов модел измежду тези, които към този момент притежавате. Няма по какъв начин ярките цветове да не се открояват, просто тъй като е една от водещите трендове тази есен. Така че едноцветен пуловер в розово, зелено, жълто или оранжево е онази нотка прохлада, от която ви сигурно има потребност в студените ни.

Но пък не можем да отречем какъв брой харесваме тези обемни пуловери в неутрални цветове и с поло яка, които ни носят чувство за уют и топлота и носим даже и вкъщи. Този сезон се завръщат моделите с яка с цип и ще ги виждаме на всички места към нас, тъй че е нещо, в което си заслужава да инвестирате. Това се отнася и до по-класическите модели от вълна и кашмир, с което да посрещнете зимата по най-стилния метод.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР