Въпреки, че Емилия многократно заяви, че раздялата с Коко Динев

...
Въпреки, че Емилия многократно заяви, че раздялата с Коко Динев
Коментари Харесай

След Като Скъса С Коко Беше В Екстаз, Но Емилия Тепърва Усети Тежката Брадва. Здравата Загази!

Въпреки, че Емилия неведнъж съобщи, че раздялата с Коко Динев не й се е отразила отрицателно, истината е друга. Изпълнителката към момента не е съвзела от краха на връзката си с предприемача нито душевен, нито финансово. Най-вече във втория аспект.

Звездата търси способи да заработва в допълнение, с цел да продължи да поддържа стандарта на живот, с който е привикнала. Емилия реши да стартира личен бизнес. Но за жалост удари на камък.

Изпълнителката се захванала с търговия. Тя отворила личен онлайн магазин, в който да продава фирмени артикули на „ Пайнер “ – тефтерчета, писалки, календари и други сходни такъми. Но защото стоките, които тя почнала да продава са остарели, ползата към тях се оказал нулев.

Новото начинание на Емилия се оказа цялостен неуспех. Запознати с развоя на събитията в живота й, разясняват, че е по-добре тя да се насочи към визията и гения си да пее, тъй като това са мощните й страни, написа Хот нюз.

Това не е първото бизнес начинание на Емилия. Преди време тя се захвана с продажбата на тениски с лика й и подпис от нея. Певицата продаваше сувенирите по време на участията си. Но и това не оказа рентабилен бизнес за нея и тя бързо се отхвърли.

Емилия претърпя следващия неуспех и в персонален проект. Слуховете настояват, че новият й обичан също я зарязал. Според клюките малко след раздялата с Коко Динев, тя почнала връзка с един от известните наркобосове. Но случката й с него не продължи дълго.

За раздялата с него загатна самата Емилия в изявление, което даде неотдавна. Тя съобщи, че любовта не може да я направи толкоз щастлива, колкото я вършат децата й.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР