Въпреки че е само на десет години, принц Джордж вече

...
Въпреки че е само на десет години, принц Джордж вече
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън подготвя принц Джордж за кралски задължения, така че да не е „страшно“

Въпреки че е единствено на 10 години, принц Джордж към този момент е квалифициран един ден да извършва кралски отговорности – и да заеме трона. Той взе участие в коронацията на дядо си, крал Чарлз, предишния май като паж на достойнството и беше най-младият предстоящ крал, съумял да го направи, само че родителите му към момента се споделя, че желаят животът му да бъде толкоз естествен, колкото допустимо, макар кралската му орис.

Това включва Кейт и Уилям, които му оказват помощ да го приготви по метод, който не прави вероятността за бъдещата му роля на монарх „ страшна “ за него, твърди кралски създател и че Уилям, по-специално, вижда подготовката на сина си за тази роля като една от „ най-важните “ му задания.

Робърт Хардман, говорейки пред списание People, изясни, че до момента в който бъдещето на Джордж не е напълно типично, родителите му към момента желаят да работят дружно, с цел да го създадат допустимо най-нормално.

„ Те не отхвърлят ​​и се обмисля доста, което не постоянно е било по този начин. С Джордж има чувството, че целта е той и н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР