Въпреки, че до официалната премиера на Volkswagen Amarok остава по-малко

...
Въпреки, че до официалната премиера на Volkswagen Amarok остава по-малко
Коментари Харесай

Огромен екран за най-новия Volkswagen

Въпреки, че до формалната премиера на Volkswagen Amarok остава по-малко от месец, немската компания не стопира да ни демонстрира от ден на ден от пикапа. След като видяхме разнообразни скици, силуети и даже ясни фотоси на фаровете и задницата, в този момент е ред на интериора на новия Amarok. Кадърът подчертава върху инфотеймънт системата на пикапа, която е основана на SYNC4 на Ford.
`Огромен

Както към този момент сме ви разказвали, двата модела споделят една и съща платформа и друг дизайн или най-малко в някои аспекти в екстериора. Вертикално разположеният екран е еднакъв с този в Ranger и е с диагонал от 12 инча. Той заема огромна част от междинната част на таблото, а под него откриваме и няколко физически бутона за бърз достъп до избрани функционалности.
`Огромен

Новият Amarok ще се предлага в няколко разнообразни равнища на съоръжение, като най-високите от тях ще се опитат да съчетаят чувството на първокласен автомобил с това на работен „ кон “, какъвто по природа е пикапът. Официалното показване на модела ще се състои на 7 юли тази година, а първите доставки се чакат към края на тази или началото на идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР