`Без съмнение` предстоят още твърдения за злоупотреба с власт в развлекателната индустрия - шеф на ITV

...
Въпреки че Бранд не работеше за ITV, телевизионният оператор влезе
Коментари Харесай

Въпреки че Бранд не работеше за ITV, телевизионният оператор влезе в заглавията по-рано тази година, когато Филип Скофийлд напусна This Morning след афера с по-млад колега - и прегледът на събитията, довели до неговото напускане, трябва да бъде завършен до края на септември.

Говорейки пред ръководители на телевизията и друг персонал в индустрията, Dame Carolyn каза, че твърденията за злоупотребата с власт и неподходящото поведение са „наистина сериозен проблем“.

Тя продължи: „Мисля, че има две неща: някои са исторически, други са настоящи. И след това ще се появят още. Без съмнение .Няма да бъде само нашата индустрия, тя ще бъде много по-широка от това, в обществото.

"Но мисля, че единственото нещо, което трябва да знаете със сигурност, е, че всеки един телевизионен оператор ще го приеме много, много сериозно. Искам да кажа, че никой не иска това да се случи. Никой. Знаете ли, това е ужасно, някои от нещата, които се появиха. Бих казал също, че задължението за грижа се е подобрило значително.“

ITV инвестира „огромно време, ресурси и мислене“ в подобряването и развитието на задължението за грижа, продължи телевизионният шеф, добавяйки, че процесът се „промени драстично, откакто социалните медии станаха експоненциални – поради тролване, поради много бързо излизане на информация, поради много бързо излизане на дезинформация“

Обвиненията на Ръсел Бранд показват как „ужасното поведение към жените се толерира“ в телевизията, казва шефът на Channel 4. грешно.

„Не искаме това да продължава", каза тя. „Така че следващото нещо не е просто задължение за грижа, но и как да гарантирате, че хората говорят открито?" Как гарантирате, че те не се чувстват уплашени?

„Всички работим върху това. Всички се опитваме да избегнем това да се случва в бъдеще. Също така се опитваме да настроим процеси и системи, които могат да се справят с това, когато се появи от миналото."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР