Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са унищожили с дрон камикадзе

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са унищожили с дрон камикадзе
Коментари Харесай

Forbes: Дрон камикадзе на ВСУ е унищожил русия танк на Страшния съд“

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са унищожили с дрон камикадзе неповторима съветска бронирана машина - бронетранспортьорът " Ладога “, прочут като " танк на Страшния съд “, оповестява американското списание Forbes.

Изданието акцентират, че " Ладога “ е предопределена да работи в условия на нуклеарна война. През 70-те години на предишния век руските управляващи поръчват на Кировското конструкторско бюро в Санкт Петербург да създаде нуклеарна разследваща и командна машина. По проект тя е трябвало да бъде най-сигурната и най-удобна нуклеарна машина.

" Затворен, самостоятелен, дебело брониран, безкулен танк с външни камери и личен ресурс от О2. Резултатът е " Ладога “, изясняват в публикацията на Forbes, представена от " Фокус ".

От машините са създадени единствено четири или пет единици. Една от тях е употребена незабавно след повредата в атомната електроцентрала в Чернобил през 1986 година. Друга е била изложена в музей. След това машината изчезва. " До тази седмица, когато украински дрон видя и нападна " Ладога “, която се насочи към украинските позиции край Кременная “, акцентират от редакцията.

Кремъл се бори с това да обезпечи задоволително бойни транспортни средства, или посредством ново произвеждане, или посредством евакуиране на по-стари такива от дълготрайно предпазване, с цел да компенсира зашеметяващите загуби (15 000 транспортни средства, освен това нарастващи) на бойното поле в Украйна.

Тази разлика сред създадените транспортни средства - 500 или 600 танка годишно, плюс към 1000 бойни транспортни средства - и годишните загуби, приблизително 1300 танка и 1700 бойни транспортни средства, изяснява за какво руснаците изкарват странни машини на фронта, в това число създадени в Китай колички за голф.

" Ладога “ е оборудван с телевизионна камера и цялостен набор от радиостанции, които биха му разрешили да извършва командна роля в Деня на Страшния съд. Представете си руските водачи, които се втурват да се качат на борда на " Ладога “ и да извърнат нуклеарните си сили против врага, до момента в който НАТО излива дъжд от нуклеарно оръжия “, приканва изданието.

" А в този момент си представете някакъв съветски полковник, командващ своя батальон от уютните дълбини на " Ладога “ по време на офанзива против украинските сили в региона на Кременная “,допълва изданието.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР