Въоръжените сили на Руската федерация са унищожили голям подземен склад

...
Въоръжените сили на Руската федерация са унищожили голям подземен склад
Коментари Харесай

Русия е използвала хиперзвукови ракети в Украйна

Въоръжените сили на Руската федерация са унищожили огромен под земята склад за ракети и авиационни муниции на украинските войски в село Делятин, Ивано-Франковска област, употребявайки авиационния ракетен комплекс " Кинжал " с хиперзвукови аеробалистични ракети . Това заяви формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков, представен от ТАСС.

Руските въоръжени сили са унищожили към 200 безпилотни летателни апарата и над 1400 танка и други бронирани машини от началото на военните дейности в Украйна, сподели генерал-майорът.

" Общо от началото на специфичната военна интервенция са унищожени 196 украински безпилотни летателни апарати, 1438 танка и други бойни бронирани машини, 145 реактивни системи за залпов огън, 556 полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки, както и 1237 единици специфични военни транспортни средства. е погубен ", сподели той.

Междувременно към 06:00 часа на 19 март, съгласно Министерството на защитата на Украйна, украинските военни през миналото денонощие са свалили два самолета, три хеликоптера, три безпилотни летателни апарата, както и четири крилати ракети , предава УНИАН.

От украинското министерство обявиха, че са " унищожили съветския генерал-лейтенант Андрей Мордвичеев и няколко колони с техника на окупаторите в Николаевска и Сумска област . "

Британското разузнаване съобщи, че съветските войски са затруднени от релефа и остават значително подвластни пътната мрежа и показват отвращение да организират маневри отвън нея. Поради това разрушаването на мостовете доста е забавило напредването им .
 Руската инвазия буксува по всички фронтове, регистрира английското разузнаване
Руската инвазия буксува по всички фронтове, регистрира английското разузнаване

Руснаците понасят тежки загуби и реализират най-малък прогрес по суша, море и въздух

Освен това съгласно английското разузнаване Русия не е съумяла да поеме контрола над въздушното пространство на Украйна , тъй че самолетите й са мощно лимитирани в дейностите си.

Тъй съгласно британците съветските сили не са постигнали първичните си цели , те са трансформирали тактиката си, като ще се опитат да изтощят въоръжените сили на Украйна и всички украинци . Най-вероятно бомбардировките на мирни градове ще се засилят, което ще докара до увеличение на броя на жертвите и усилване на филантропичната рецесия, написа УНИАН.
 Войната е направила от 23% от украинците бежанци
Войната е направила от 23% от украинците бежанци

Критични точки остават Мариупол, Николаев, Херсон

Досега украинските военни оповестиха за гибелта на трима съветски генерали

В четвъртък бе обявено, че е погубен По-рано Митяев командваше 201-а военна база в Таджикистан, а по-късно беше заместник-командващ съветските войски в Сирия.

В началото на март беше обявено, че при бойните дейности в Украйна е погубен заместник-командващият 41-а общовойскова войска от Централния боен окръг на Русия по-късно се появи и новината за гибелта на .

Украинското министерство на защитата заяви, че е, защото нахлуващите съветски сили са стегнали хватката си към огромното пристанище Мариупол, съобщи " Ройтерс ".

Украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщение през нощта съобщи че е " " . Той предизвести, че в противоположен случай " ще са нужни генерации, с цел да може Русия да се възвърне от загубите, понесени по време на войната ".

" Строг полицейски режим " в окупираните региони

Това демонстрира проучване на американски мозъчен тръст
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР