Въоръжените сили на Русия се увеличиха и не намаляха по

...
Въоръжените сили на Русия се увеличиха и не намаляха по
Коментари Харесай

Business Insider: Руската армия сега е с 15% по-голяма, отколкото когато нахлу в Украйна

Въоръжените сили на Русия се усилиха и не понижиха по време на войната в Украйна, сподели върховен американски военачалник, представен от.

„ Армията в действителност в този момент е по-голяма – с 15 % – в сравнение с беше, когато нахлу в Украйна “, сподели военачалник от американската войска Кристофър Каволи, висш главнокомандващ съюзническите сили на НАТО в Европа, сподели пред Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите по време на чуване.

„ През миналата година Русия усили числеността на войските си на фронтовата линия от 360 000 на 470 000 “, продължи Каволи, добавяйки, че увеличените цифри произтичат от това, че Русия увеличи наборната си възраст от 27 на 30 години.

Увеличението, сподели Каволи, значи, че Русия е в положение да разшири „ пула от налични военнослужещи с 2 милиона за години напред “.

„ Накратко, Русия е на път да командва най-голямата войска на континента “, сподели Каволи във встъпителното си изказване пред Конгреса.

„ Независимо от изхода на войната в Украйна, Русия ще бъде по-голяма, по-смъртоносна и по-ядосана на Запада, в сравнение с когато нахлу “, добави той.

Превъзходството на Русия в артилерията над Украйна ще се удвои единствено за няколко седмици, защото дефицитът се усилва, предизвестява върховен военачалник на Съединени американски щати в Европа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР