Въоръжените ни сили изпитват опустошителен недостиг на оръжия – и

...
Въоръжените ни сили изпитват опустошителен недостиг на оръжия – и
Коментари Харесай

Британската армия губи войски по-бързо, отколкото може да наеме – и на въоръжените сили липсват оръжия

Въоръжените ни сили изпитват унищожителен дефицит на оръжия – и губят войски по-бързо, в сравнение с могат да ги наемат.

Проклятие Докладът на депутатите, оповестен през днешния ден, предизвестява, че те са толкоз зле оборудвани и им липсва работна ръка и вложения, че може да са неподготвени да се бият.

Готови за война? изследване на Комитета по защита на Commons приканва за „ бързо ускорение на промените “, с цел да се подсигурява, че военните могат да водят „ всеобхватна, продължителна война “. В него се споделя, че армията, Кралският флот и Кралските военновъздушни сили са изправени пред толкоз високи условия, до момента в който са толкоз тънки, че Англия разчита на тяхната отдаденост „ може да направи “. неналичието на заместници заради рецесия с набирането на личен състав натрупва повече стрес, причинявайки „ циничен кръг “, защото от ден на ден напущат.

Сега армията е намаляла до към 73 000 бойци, в съпоставяне със 100 000 през 2010 година, след десетилетие на съкращения на торите. Смята...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР