Въоръжен с нож вилня в американски мол и направи истинска

...
Въоръжен с нож вилня в американски мол и направи истинска
Коментари Харесай

Касапница! Въоръжен с нож вилня в американски мол



Въоръжен с нож вилня в американски мол и направи същинска кланица. Най-малко двама души са потърпевши, откакто незнайният към този момент мъж атакува с нож клиентите на комерсиалния център Mall of America в Блумингтън, щата Минесота, оповестяват американските издания. Според информацията до този миг, нападението е станало на първия етаж на комерсиалния център, в магазина Macy`s. Един от клиентите бил ударен откъм гърба от въоръжения с хладно оръжие нападател. На различен от клиентите пък били нанесени няколко удара с нож. И двамата потърпевши в този момент се намират в болница.

Съобщава се също по този начин, че по време на кървавия случай, раняване е получил и самият нарушител, въпреки че към този момент няма публично удостоверение на тази информация.

Очаква се полицията да организира брифинг и да осведоми публицистите за произшествието, оповестява Блиц. Преди това органите на реда оповестиха, че са задържали обвинен за случая. Междувременно, консуматор написа в " Туитър ": Преди малко имах най-ужасяващото и ужасно прекарване в моя живот. Чух някой да крещи " Той ме наръга! Той ме наръга! " Разбрах, че нещо се случва. Няколко клиенти притичаха около мен крещейки. Аз се обадих на полицията и се скрих ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР