Въоръжен мъж е взел за заложници пътници във влак в

...
Въоръжен мъж е взел за заложници пътници във влак в
Коментари Харесай

Въоръжен с брадва мъж взе заложници в швейцарски влак

В ъоръжен мъж е взел за заложници пасажери във трен в Източна Швейцария , само че те бяха освободени невредими вечерта, заяви полицията, представена от Франс прес.

" Ситуация със заложници в Есер-су-Шамван, заложниците са освободени, брифинг за пресата в 23:45 ч. ", заяви в Х представителят на полицията във Во Жан-Кристоф Сотерел.

На гара Есер-су-Шамван, на няколко километра от Ивердон, покрай езерото Ньошател, са били ситуирани огромни полицейски сили, оповестява онлайн изданието " 24 Heures ". Според него похитителят е бил въоръжен с секира .

Достъпът до гарата " е неразрешен от силите на реда ", а " към 22:18 ч. е имало мощни детонации ". След това на мястото е изпратена кола за спешна помощ, преди пасажерите да стартират безвредно да напущат влака към 22:30 ч. " локално време (21:30 ч. по Гринуич), съгласно същия източник.

Не се оповестяват детайлности за броя на пасажерите или претекстовете на похитителя. По-късно полицията заяви на конференция, че той е бил 32-годишен иранец, изискал леговище в Швейцария .

Похитителят е бил ранен смъртоносно при освобождението на заложниците, които са невредими.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР