Въоръжен мъж е нахлул в частна болница в Пловдив, нападнал

...
Въоръжен мъж е нахлул в частна болница в Пловдив, нападнал
Коментари Харесай

Мъж стреля в частна болница, рани жена

Въоръжен мъж е нахлул в частна болница в Пловдив, нападнал е здравна сестра с нож, а по-късно е разкрил пукотевица, оповестяват от ОДМВР в града под тепетата. Произведени са няколко изстрела с газов револвер. Сигналът за случая, станал в болница " Тримонциум ", е подаден малко след 11.30 часа.

Сред пациентите няма потърпевши при стрелбата. Нападателят е арестуван.

Мъжът, който е на 58 години, е влезнал в болничното заведение и е създал 4 изстрела с револвера си. След това ранил с нож дамата, работеща на регистратурата. Въпросната служителка на болничното заведение била негова брачна половинка, с която са разграничени.

Екип на Спешна помощ е откарал потърпевшата в друга болница. Жената е с порезна рана на бедрото, няма заплаха за живота й.

Служителите на аптека, намираща се покрай болничното заведение, разясниха пред DarikNews, че са чули изстрелите. В аптеката даже изтичали да се скрият хора, изплашени от стрелбата.

Районът към лечебното заведение е блокиран от полиция. На мястото е и комисар Виктор Празов, шеф на Отдел " Охранителна полиция " към ОД на МВР-Пловдив.

Стрелецът има престъпни прояви от преди доста години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР