Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Сидеров предизвика Джамбазки на дуел

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети.

Скандалът сред досегашните сътрудници в обединението " Обединени патриоти ", с която ГЕРБ ръководи, доближи нови висоти – водачът на " Атака " Волен Сидеров провокира кандидат-кметът на Вътрешна македонска революционна организация в София Ангел Джамбазки на двубой.

" Каня от на следващия ден, 10 октомври, претендента за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически дуел по всевъзможен начин и последици от това, в който да ми отговори за какво цяла година писа доноси против мен в Европарламента и да си каже педераст ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври ", написа Сидеров в профила си във " Facebook ".

Грубостите сред двамата станаха обществени преди 10 дни, когато в предаването на Българска национална телевизия " Референдум " водачът на " Атака ", който също е кандидат-кмет в София, атакува досегашния си съдружен сътрудник, обиждайки го на полова ориентировка. " Гея Джамбазки вие го направихте евродепутат. Движение за права и свободи ръководи страната през Вътрешна македонска революционна организация и водачът ѝ Красимир Каракачанов ", сподели Сидеров и няколко пъти повтори, че претендентът за кмет на София на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е " гей, който би трябвало да оглави гей парада ". Тези думи станаха причина предаването да бъде прекратено.

Джамбазки отговори, че персоналните нападки ще се решат в съда, и изрази убеденост, че " този човек ще бъде наказан за следващ път, което няма да го спре ". " Виждате един залез, политически крах, от една страна, въпреки това, има възобновление на Вътрешна македонска революционна организация. Това провокира ревнивост ", е обяснението му за държанието на Сидеров.

В дрязгата се намеси и " София прайд ", като осъди остро нападките на водача на " Атака " " на основа на действителна или хипотетична полова ориентировка ". От организацията означиха, че в случай че Джамбазки премисли политическите си полезности, биха го вкарали в организационния комитет на прайда. Това обаче не умилостиви деятеля на Вътрешна македонска революционна организация – той се закани, че в случай че завоюва изборите, ще забрани гей парада.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР