Ваня Запрянова - първата жена, завършила на 3-то място в

...
Ваня Запрянова - първата жена, завършила на 3-то място в
Коментари Харесай

Ваня Запрянова запази племето на Амазонките цяло

Ваня Запрянова - първата жена, приключила на 3-то място в “Игри на волята ”, завоюва петата кастинг борба в рисковото риалити. Така тя получи покана от водещия Димо Алексиев за звездния All Stars сезон и се подреди до останалите спечелили в специфичните конфликти - Михаела Тодорова, Филип Атанасов, Андрей Гридин и Димитър Морунов.
 игри на волята NOVA
Амазонките заложиха на опита и се довериха на Ваня, която не ги разочарова. Така жълтото племе се резервира цяло, а за премия някогашният командос Пеньо Гатевски - Гатьо ще може да се свърже с жена си и двамата си синове - близнаците Младен и Рангел. Конкурентката на Ваня на Арената, студентката по медицина Натали Илиева, също се показа почтено и получи заслужени овации от Амазонките.

В идващия епизод напрежението ще се нажежи до краен лимит. Трите племена съществено са нарушили разпоредбите на " Игри на волята ”, а един от участниците ще стане първият служебно дисквалифициран в историята на рисковото риалити.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в понеделник, 9 октомври, от 20:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР