Ваня Щерева е броила 1500 лева за модерната сред съвременните

...
Ваня Щерева е броила 1500 лева за модерната сред съвременните
Коментари Харесай

Интимен тунинг! Ваня Щерева легна под ножа, оперираха най-милото ѝ заради...

Ваня Щерева е броила 1500 лв. за модерната измежду актуалните интелектуалки пластика на най-милото й, с която е премахнала непотребна тъкан, твърди " Таблоид ", без да цитира съответен източник на информацията.  47-годишната певица, актриса и писателка е супер щастлива с интимната хармония, реализирана благодарение на лазерна процедура в елитна клиника в София, изясни непосредствен другар на русокоската.

Ваня се притесняваше, че с напредването на годините и насъбраните килограми вагината й не наподобява щастлива. Затова я подмлади с цената на лека операция. Не съм виждал резултатът, само че тя самата се похвали с изрядния външен тип на вулварните структури - огромни и дребни срамни устни, монс пубис, перинеум и интроитус ”.

По думите й лазерът е оформил нееднакви по величина дребни срамни устни , каквото било и нейното предпочитание. При интимната хармония е отстранен и непотребният препуциум - тъкан, ситуирана към клитора. Факт е, че множеството дами желаят непотребната плът в подкръстието да се сведе до най-малко, с цел да наподобяват по-млади изпод.

Изрязването на ненужния препуциума обезпечава стремежи изящен тип на кожата, която покрива клитора. Пластични хирурзи са безапелационни, че множеството българки, които се подлагат на лазерна пластика, имат потребност и от редукция на непотребната тъкан на препуциума, с цел да се реализира оптимално изящен резултат. Лошото е, че след играта на лазера пациентката не може да се забавлява в леглото към два месеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР