Ваня и Елена от втория сезон на „Игри на волята“

...
Ваня и Елена от втория сезон на „Игри на волята“
Коментари Харесай

На другия бряг: Ваня и Елена от Игри на волята се ожениха

Ваня и Елена от втория сезон на „ Игри на волята “ са се оженили, видя Lupa.bg. Ваня Запрянова показа в инстаграм щастливата вест. Ето и по какъв начин се е стигнало до лесбо сватбата:

" Тръгнахме на отмора като напълно елементарни гаджета. В този ден и двете се бяхме облекли в бяло без да се наговаряме. Пошегувахме се, че сме подготвени за женитба (макар че нормално сватбите не са с две булки - подробности). Пристигнахме в хотела и на рецепция ни посрещнаха с думите “Вие за сватбата ли сте?”???? Избухнахме в смях, а рецепционистката ни гледаше в неразбиране???? Оказа се, че в хотела същата вечер следва женитба и тя ни е счете за едни от гостите. Хм… женитба. На тази не бяхме поканени, само че за нашата не ни трябват предложения???? И по този начин, решението беше взето!
Ще се женим!



И тъй като и двете сме традиционалистки (Нали? Странна дума за тъкмо тази ситуация), въпреки всичко сметнахме, че едната младоженка ще е с костюм, а другата с рокля. Но къде е роклята? Имаме единствено костюм… май би трябвало да отложим сватбата????
След вечеря се завърнахме в хотела. Оправях си багажа и попаднах на… БЯЛА РОКЛЯ???? Никога не я бях носила. Дори не знаех, че съм я взела… Това беше! Вселената се произнесе - СВАТБА ЩЕ ИМА!
И по този начин, на 19.06.2022 година обръщението “ЖеноУ” закупи напълно друг смисъл " - написа Ваня, която приключи на трето място в риалити шоуто.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР