Ваня Григорова и всички, които я подкрепихем се изправихме на

...
Ваня Григорова и всички, които я подкрепихем се изправихме на
Коментари Харесай

Иван Таков, БСП-София: Няма да влизаме в коалиции и сглобки, ще отстояваме нашите политики в СОС

Ваня Григорова и всички, които я подкрепихем се изправихме на изборите против целия институционален, финансов, медиен и организационно-технически запас, с който разполага сглобката. Това сподели за Радио " Фокус " Иван Таков, ръководител на БСП-София.

" На процедура ние водихме акция против цялата държавна машина. И по тази причина, в действителност за следващ път ще благодаря на всички наши претенденти, които имаха смелостта да се изправят против представителите на сглобката, тъй като това не е лесна борба. Вие виждате какъв запас се хвърли и то най-много не толкоз в опровержение на нашите тези и политики от самото начало на акцията, които сме развивали, а по-скоро този запас беше хвърлен за оклеветяване и оплюване на нашите претенденти. Затова, още един път им благодаря за проявената храброст в акцията, и че не се огънаха ", обърна внимание Таков.

На въпрос по какъв начин ще продължат отсега нататък работата си, в случай че не съумеят да оборят резултатите от изборите, той отговори: " Ако не успеем да опровержим резултатите, по този начин или другояче ние имаме третата най-голяма група в Общинския съвет. Ние от години имаме нашите политики и тези, които сме отстоявали в Общинския съвет, до момента в никакъв случай не са намирали реализация, заради ред фактори, най-много заради нежеланието на ръководещите в последните 15 и повече години Столична община. Затова още веднъж ще излезем с всичко това, което сме обещавали и сме говорили, с което сме привличали хора на наша страна с нашите послания. Ще ги сложим на дневния ред и на новия Общински съвет и ще търсим за тях поддръжка. Няма да влизаме в никакви сделки, в никакви не обединения, сглобки или други такива неща. Ние търсим поддръжка за нашите политици, които съгласно нас, са верните политици. Защото София в действителност заслужава друг вид ръководство.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР