Ваня Джаферович е превърнал таванското помещение в дома си в

...
Ваня Джаферович е превърнал таванското помещение в дома си в
Коментари Харесай

Джаферович си направи мъжка бърлога

Ваня Джаферович е трансформирал таванското помещение в дома си в " мъжка пещера ", както той я назовава. И там е подредил всички свои обичани неща като филми, книги, игри, музикални принадлежности и прочие

„ Имам свое местенце, това е стая на тавана – моята мъжка пещера. Имам си тв приемник, плейстейшън и всичко, което ми би трябвало да релаксирам. Чета или изсвирвам на китара. Музиката ме разтоварва, с китарата не съм добър, само че се изучавам. Разпускам. Маниак съм на тематика филми и от време на време времето стопира “, споделя 37-годишният състезател пред „ Телеграф “.

Именно в своята мъжка пещера Ваня размишлява и крои проекти за реализацията на идващите си планове – един от които отварянето на трета фитнес зала. „ Въпреки по-рано наложеното изключително състояние и интервала, в който не действаха останалите две, ние се измъкнахме с триумф и мотивация. Намерихме обект, сега тече ремонт. Половинката му - Жени, няма нищо срещу той понякога да забягва и да отделя време на мъжките си занимания. Ваня и Жени се срещат във Facebook – тя му написа първа на британски, а той ѝ дава отговор на български. Първата им среща е на футболното игрище.

" Имали сме и сложни моменти, не всеки път нещата са като в приказките, значимото е, че сме опора един за различен. Разчитаме взаимно и се обичаме все по-силно. Знам, че даже да не е съгласна с мен, ще получа поддръжка. При нас има взаимни отстъпки и приемливост. Аз споделям, че тя е по-тежкият темперамент, а тя - противоположното. Аз съм зодия Риби - ние сме безгрижни, от време на време нямаме нужната религия, само че постоянно се хвърляме във всяко деяние. Тя е Везни - постоянно претегля разновидностите, разграничава ги ", споделя Джаферович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР