Външното министерство на Русия предупреди да не се хранят твърде

...
Външното министерство на Русия предупреди да не се хранят твърде
Коментари Харесай

Вашингтон пост: Да не се хранят големи надежди за срещата Путин-Тръмп

Външното министерство на Русия предизвести да не се хранят прекомерно огромни упования за дипломатически пробив на срещата сред съветския президент Владимир Путин и американския Доналд Тръмп, написа The Washington Post, представен от " Фокус ".
Прессекретарят на министерството Мария Захарова съобщи, че Москва е „ прагматична и реалистична “ в упованията си за срещата на високо ниво, която ще се организира в Хелзинки, поради редицата проблеми, на които би трябвало да се обърне внимание.
Руско-американските връзки са на едно от най-лошите си нива поради Украйна, Сирия и вероятната съветска интервенция на президентските избори в Русия.
Захарова добави, че съветският външен министър Сергей Лавров и американският държавен секретар Майк Помпео може да се срещнат преди президентите, само че добави, че за момента не е направена никаква подготовка за това.
Тя добави, че разискванията ще се съсредоточат върху обстановката в Сирия и Близкия изток, въоръжения спор в Украйна и върху битката против интернационалния тероризъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР