Външният министър на Великобритания Джереми Хънт призова Борис Джонсън да

...
Външният министър на Великобритания Джереми Хънт призова Борис Джонсън да
Коментари Харесай

Борис Джонсън, не бъди страхливец, призова Джереми Хънт

Външният министър на Англия Джереми Хънт прикани Борис Джонсън да не бъде " страхливец " пред сериозния взор на обществото, осведоми Би Би Си.

Хънт и Джонсън са финалистите в конкуренцията за водач на Консервативната партия и министър председател на Англия . Резултатът от гласуването на повече от 100 000 членове на партията ще стане явен към края на юли.
 Видео уличава Борис Джонсън във връзка със Стив Банън
Видео уличава Борис Джонсън във връзка със Стив Банън

Вижда се по какъв начин Банън разисква основна тирада на Джонсън, малко преди оставката му

Джереми Хънт означи, че " не се интересува " от персоналния живот на Джонсън , само че го прикани да покаже храброст и да вземат участие в спор по " Скай нюз " тази седмица.

В публикация за " Дейли телеграф " Джонсън алармира, че ще се концентрира върху напускането на Европейски Съюз на 31 октомври. Той предизвести, че Обединеното кралство ще бъде изправено пред " демократична детонация ", в случай че не напусне Общността на датата.

Джонсън е подложен на напън да отговори на въпроси по отношение на спор с колегата си в ранните часове на петък , когато полицията отговори на сигнал за скандал в дома на някогашния външен министър.
 Джонсън държи на Брекзит в период, отхвърля коментар за персоналния си живот
Джонсън държи на Брекзит в период, отхвърля коментар за персоналния си живот

Не разяснява полицейското посещаване след абсурда с приятелката му

Лондонската полиция заяви, че няма да подхваща спомагателни дейности по отношение на случая.

В публикация за " Таймс " Хънт прикани за почтена и открита конкуренция . Той нападна Джонсън за отхвърли му да взе участие в телевизионни диспути и в изявленията пред медии.

Хънт прикани съперника си да се появи на проведения от " Скай нюз " спор във вторник вечерта: " Ще бъда там. Борис, не бъди страхливец, покажи храброст, покажи на страната, че можеш да се оправиш с интензивната инспекция за най-трудната работа в страната ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР