Ванина Недкова и Росен Цветков bTV През цялото лято сутрешният

...
Ванина Недкова и Росен Цветков bTV През цялото лято сутрешният
Коментари Харесай

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Ванина Недкова и Росен Цветков
bTV

През цялото лято утринният уикенд блок " Тази събота и неделя " ще обобщава за феновете горещите тематики и събития от седмицата. От 1 юли той ще се излъчва от 08:00 до 11:00 часа, а през август - от 08:00 до 10:00 часа. През юли политематичното предаване ще бъде водено от Мария Цънцарова, Жени Марчева, Кристина Газиева , а през август - от Веселина Петракиева , Радиана Божикова и Румен Скрински

Мария Цънцарова, Жени Марчева и Кристина Газиева
bTV

Радиана Божикова, Румен Скрински и Веселина Петракиева
bTV

Утвърденото през годините публицистично предаване на bTV " Лице в лице " ще продължи да следи и среща феновете с обзорните политически тематики всеки работен ден от 17:20 часа. В последната седмица на юли негов водещ ще бъде Гергана Венкова , а през август предаването излиза в отмора.

Гергана Венкова
bTV

На 9 юли ще бъде последния за сезона епизод на " Защо, господин министър? " с Мария Цънцарова . Предаването се завръща в ефир с нов сезон на 10 септември. 

През август лятна отмора ще има и за актуално-публицистичното предаване " 120 минути ". Тогава bTV ще излъчи в пет следващи недели селекция от най-интересните диалози и репортажи в предаването през сезона. Водещият Светослав Иванов ще бъде пред екрана на 10 септември, когато стартира дванадесетият сезон на предаването. 

Специалната графа за задълбочени следствия и репортажи на публицистите на bTV - " bTV Репортерите ", също ще предложи най-интересните излъчени епизоди през сезона в седмиците от 15 юли до началото на септември. 

От 2 юли светското начин на живот предаване " COOLt " ще се излъчва в нов ден и час - неделя от 15:30 до 16:30 часа, а от 30 юли до старта на новия сезон феновете ще се радват на най-хубавите записи на Натали Трифонова

Дневното токшоу " Преди обед " излиза в лятна почивка на 21 юли. От края на юли и през целия август в същия час ще се излъчват прочувствените и завладяващи диалози със събеседниците от миналия сезон, вълнуващите истории на гостите в студиото и потребните и забавни тематики от поредиците на предаването. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР