Ванга била категорична, че не желае Халваджиян да влиза нейния

...
Ванга била категорична, че не желае Халваджиян да влиза нейния
Коментари Харесай

Ванга изгонила бащата на Маги Халваджиян със стряскащи думи

Ванга била безапелационна, че не желае Халваджиян да влиза нейния дом.

Става дума за бащата на продуцента Магърдич Халваджиян - Бедрос Халваджиян, който бил върл песимист и не вярвал, че е допустимо да има сходна заложба за предсказание на бъдещето. Но това, което се случило на прага на къщата ѝ в действителност го раздрусало.

Щом майката на Маги - Юлия - понечила да престъпи прага на къщата, Ванга мигновено отсякла:

”Кажи на оня арменеца, дето седи на двора извън, да си тръгне, щом не има вяра в мен. И майка ми си глътнала граматиката. Баща ми постоянно имаше пояснение за тези неща. Според него майка ми е обяснила вътре, че има гадже арменец, който я чака на открито и не желае да влезе. Те по този начин вършат врачките: събират авансово информация и след това хоп-познават ”, написа продуцентът в автобиографията си.

" Е щеше да е доста елементарно, в случай че беше по този начин. Баща ми в по-късните си години доста е приказвал за това и викаше: Абе, аз не го разбирам това, само че не мога да го отрека. Сигурно има нещо. Да, несъмнено има нещо. Аз да вземем за пример имам вяра, че не сме сами във вселената. Вярвам в извънземни... ”, споделя  Магърдич Халваджиян, написа woman.bg. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР