Вандали оплескаха с надписи срещу Путин паното с позитивни послания

...
Вандали оплескаха с надписи срещу Путин паното с позитивни послания
Коментари Харесай

Вандали посегнаха на паното с позитивни послания в центъра на Варна

Вандали оплескаха с надписи против Путин паното с положителни послания в центъра на Варна, видя кореспондент на Varna24.bg

Броени дни, откакто бе сложено в пространството към Община Варна, паното с обичани изречения на варненски младежи към този момент е обект на посягане. Видеонаблюдението в зоната явно не е било спънка на незнаен " бунтовник " да изрази " позицията " си по противен метод. 

Не е ясно дали проявата има общо със събитията в неделя, когато от зоната потегли шествие до площад " Независимост " или създателят на " посланието " е решил да даде воля на възприятията си със спрей в ръка точно там изцяло самостоятелно и непринудено.  

Както медията ни осведоми, слънчевите страсти и усмивки тържествуваха по време на първото събитие на младежкия фестивал Youth Street Varna Positive,

осъществено от младежкото осведомително издание Youth Street Varna в партньорство с дирекция " Образование и юношески действия “ към Община Варна.

По време на събитието дребни и огромни рисуваха, дефилираха, пяха, отправяха положителни послания в подтекста на тематиката – " Първа пролет “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР