Вълнуващ, силно въздействащ и запомнящ се - така определиха за

...
Вълнуващ, силно въздействащ и запомнящ се - така определиха за
Коментари Харесай

Световноизвестен клетъчен биолог бе у нас и разби 4 мита, в които вярваме

Вълнуващ, мощно въздействащ и запаметяващ се - по този начин дефинираха за себе си участници в семинара на световноизвестния академик доктор Брус Липтън, който беше в София на 21 октомври. Темата бе “Новата биология - науката за това по какъв начин да създадем парадайс на Земята” и доктор Брус Липтън потвърди образно, че всички можем да живеем в парадайс, тук - на Земята.

Д-р Липтън е клетъчен биолог и интернационално приет преподавател. Бил е учител във Факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата активност продължава в изследователския център на университета “Станфорд”. Автор е на бестселъра “Биология на убежденията”. През 2009 година доктор Липтън получава влиятелната премия “Goi Peace Award” в Япония като самопризнание за научните си достижения. Задълбочените проучвания на доктор Брус Липтън в региона на клетъчната биология се считат за голям теоретичен пробив.

Ученият пристигна у нас по покана на Института за интегрално развиване, който предлага образование, разпределено в 7 посоки, свързани между тях от сплотяващата парадигма на интегралния метод на Кен Уилбър. Над 700 експерти, измежду които лекари, психолози, холистични консултанти и други, се образоваха в България в тези подходи и ги ползват в практиката си.

Изводите от проучванията на доктор Липтън, събрани в книгата му “Биология на убежденията”, коренно трансформират разбиранията ни за живота. Те демонстрират, че ДНК не управлява биологичните процеси в тялото ни - в противен случай, тя се ръководи от сигнали отвън клетката, в това число и от енергийните послания, произлизащи от позитивните или негативните ни мисли.

“Моето проучване върху стволовите кафези датира от 50 години. Познанието е мощ - това е известна истина. Всичко, с което сме били програмирани като знания за нашата биология, е неправилно. Има единствено една рецесия и тя е обвързвана с всеобщото изгубване на типовете на Земята. Досега 5 пъти са се случвали огромни рецесии и Земята е оцелявала. Днешната рецесия е по-специална, тъй като ние, хората, изчезваме като тип. И тъкмо ние сме виновни за този развой. От 1970 година до момента две трети от животните са изчезнали. До 20-30 година нашата цивилизация ще изчезне, в случай че не променим нещата. Но рецесията провокира еволюция”, стартира лекцията си ученият.

Световноизвестният академик доктор Брус Липтън показа 4 мита, в които имаме вяра, само че не са истина. Вижте кои са те на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР