Валерия Георгиева си спечели както много фенове, така и много

...
Валерия Георгиева си спечели както много фенове, така и много
Коментари Харесай

Валерия Георгиева: Хората имат грешно мнение за мен!

Валерия Георгиева си завоюва както доста почитатели, по този начин и доста врагове, откакто взе участие и завоюва „ Ергенът ”, видя kliuki.ws. Някои от феновете одобриха годеницата на Евгени Генчев дружно с всичките й странности и дефекти, само че други не съумяха.

Това, че Валерия избира животните пред хората не се видя обикновено на феновете. Самата тя призна, още до момента в който беше в сантименталното шоу, че би завела първо кучето си на доктор, а чак по-късно детето си и този факт вбеси почитателите на „ Ергенът ”.

Много хора взеха Георгиева за надута и високомерна, поради метода, по който тя се нахвърляше на всички, когато не бяха на нейното мнение, защитавайки разнообразни свои дела – като тази да пази животните непременно, да вземем за пример.

Валерия обаче е безапелационна, че тя не е надута, нито високомерна. „ Много хора имат неверно построено мнение за мен, основано на обстановки, които са видели в предаването, без да е излъчено на 100% какво тъкмо е било, за какво и така нататък

Доста дефинираха умеенето ми и правото ми да пазя себе си, и значимите за мен същества, за експанзия и така нататък

Но разбираемо, множеството са привикнали да си мълчат и другите да ги тъпчат, по тази причина моето държание им се видя не каквото би трябвало ”, оправдава се Георгиева за изблиците си на яд в „ Ергенът ”.

 

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР