Валери Йорданова е една от най-популярните родни влогърки и инфлуенсърки.

...
Валери Йорданова е една от най-популярните родни влогърки и инфлуенсърки.
Коментари Харесай

Валери Йорданова: чаровната кралица на пътуванията и любимка на хиляди

Валери Йорданова е една от най-популярните родни влогърки и инфлуенсърки. Тя е момичето, което ни радва с разнородни тематики в своя канал - готвене, препоръки за хубост и мода, домакински уют и доста пътешествия. Както сама се разказва, тя е " кралицата на пътешествията " и е пътувала на много места. Родният " Forbes " даже я сложи на шесто място в класацията им за най-влиятелни инфлуенсъри в България.

Безспорно е, че Валери е сполучлива в това, което прави и доказателството, че с готовност и работа... всичок се получава. Родена е в Плевен, само че от няколко години живее в София дружно със своята половинка Мартин. Завършила е маркетинг, само че също и туризъм, което евентуално изяснява нейната пристрастеност към пътешествията. Без значение дали става дума за далечна дестинация или някоя родна, тя несъмнено знае по какъв начин да възнамерява пътешествията си.

Виж още:

Споделяла е, че има доста обичани места, които е посещавала в годините. Голяма диря обаче в съзнанието ѝ е оставило пътуването в Сингапур. Там хората са доста прецизни в спазването на законите, а и самите те са много разнообразни и забавни.

По време на една отмора в Кипър, Валери и нейната половинка си наели автомобил, с който обиколили съвсем целия остров. Едно необикновено място, което несъмнено си заслужава да бъде посетено един ден, в случай че към момента не сте. В Йордания пък била мощно впечатлена от пустинята и Петра.

Виж още:

Валери споделя всички тези мигове със своите почитатели, с които е много близка и обича да поддържа топъл контакт. Често ревизира известията си, дава отговор на мнения и се старае да обърне малко внимание на всеки. Имало даже миг, в който от толкоз отговаряне цялата ѝ ръка от китката надолу треперела, само че в този момент към този момент знае по какъв начин да провежда времето, което отделя за отговори на почитатели, с цел да не се претрупва. 

Изображение: https://www.instagram.com/valerieyordanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР