Валери Симеонов е имал близо едногодишна страстна любовна афера със

...
Валери Симеонов е имал близо едногодишна страстна любовна афера със
Коментари Харесай

Валери Симеонов любил Албена Вулева, вицето твърдо си пада по журналистки

Валери Симеонов е имал близо едногодишна буйна любовна спекулация със скандалната водеща на предаването „ Скандално жълто “ по СКАТ ТВ Албена Вулева, описаха пред уеб страницата "Български журналъ " някогашни чиновници на малкия екран от Бургас.
Според тях аферата сред сегашния вицепремиер и модифицираната русокоска с съветско семе била изпълнена с доста бурни милувки и няколко луди абсурда.
„ Валери уволни Албена, тъй като полудя от ревнивост, когато тя се снима гола във фотосесия за списание „ Плейбой “ пред Народното събрание “, споделя източника ни. По думите му, първия път, когато лудата ревнивост хванала за гушата Симеонов била сега, когато Вулева поставила лицето си на серия от билборди из страната без да го уведоми.
След уволнението й от “СКАТ” обаче водещата изчезна безследно за дълъг интервал от време, като даже и не вдигаше телефона си. Тогава това единствено подхрани слуховете, че телевизионерката в действителност страда за раздялата си със Симеонов и по тази причина заобикаля общественото внимание.
„ Представяте ли си в случай че Симеонов бе станал шурей на Захажаева?! Сигурно щяха да си скубят косите всяка заран! “, разясняват през смях сътрудници публицисти.
Всъщност Валери Симоенов твърдо избира да вкарва в леглото си главно професионалистки.
Според разкази на негови подчинени през годините, не една или две са минали през леглото на настървеното вице. Такъв е случая и с друга някогашна служителка от СКАТ, а след това народен представител, Калина Крумова. Крумова, която дълги години бе говорителка и водеща в малкия екран на „ родния Берлускони от Долен Чифлик “ също е спрягана за дългогодишна негова любовница. Според разнообразни материали от интернет Крумова даже била бременна и направила аборт от Симеонов, до момента в който към момента била напълно дребна, преди малко приключила учебно заведение абитуриентка.
„ Калина и Валери имаха дълга връзка, колкото и да се вършат на три и половина и да отхвърлят. Тя му беше гадже до влизането й в Народното събрание. Именно той настояваше Калина да бъде в листите за народен представител и подреди на Волен Сидеров да я подреди на избираемо място в листите в Бургас “, спомнят си другари на Крумова. След абсурда сред Валери и Волен, Калинка на часа се отрекла от бургаския си настойник и предходна в тима на Сидеров.
Може би обаче най-известна от всичките полови победи на Симеонов остава водещата на предаването „ Лице в лице “ Цветанка Ризова. Преди малко повече от година вестник „ Уикенд “ пръв загатна за горещата „ любовна битка “ сред Симеонов и Ризова. По това време вестникът заяви още, че Ризова е в развой на бракоразвод със брачна половинка си Анатоли и по тази причина се е отдала на ласките на известния политик. Аферата сред двамата обаче се оказа краткотрайна и скоро любовта бързо загасна.
Официално Симеонов от дълго време се води за вдовец, откакто през 2006 година почива брачната половинка му Катя Георгиева Симеонова, от която вицепремиера има 2 деца – щерка му Катерина Симеонова и сина му Даниел Симеонов. Нека напомним, че преди няколко месеца Даниел Симеонов взриви фейсбук откакто написа, че татко му го наричал „ лайно “. По-голямата му сестра пък е един от формалните притежатели на някои от компаниите на Симеонов. Тя е на 32 години и минава за „ любимката на тати “.
Според изявления в медиите и злословия в коридорите на Народното събрание сега леглото на Симеонов се топли от следващата негова подчинена в НФСБ. Става дума за блондинаката с която неотдавна Валери Симеонов бе сниман да спи гушнат по време на полет на WIZZAIR към Рим./Български журналъ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР