Валери Ничушкин вкара гол с човек по-малко в последната третина

...
Валери Ничушкин вкара гол с човек по-малко в последната третина
Коментари Харесай

Колорадо победи Торонто и съкрати пасива си срещу лидера в дивизията

Валери Ничушкин вкара гол с човек по-малко в последната третина и Колорадо победи Торонто с 3:1 в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Така Аваланч редуцираха на шест точки изоставането си от водача в Централната дивизия Сейнт Луис, който загуби против Питсбърг.

Нейтън Маккинън вкара гол и подаде за още един, а Йонас Донской означи последното попадение в интерес на Аваланч, за които Филип Грубауер отрази 38 шайби. Той позволи гол след удар на Зак Химан.

Торонто имаше опция да поведе в края на срещата от пауърплей, само че центърът Джейсън Спеца счупи стика си при удар от синята линия. Той опита да задържи шайбата с кънките си, само че вместо това попречи на Морган Рейли и Ничушкин я лиши. Руснакът напредна самичък против вратаря Фредерик Андерсен и се разписа 6:40 минути преди финалната сирена за 2:1 в интерес на Колорадо.

Торонто се впусна в офанзиви в заключителните минути, само че това единствено докара до гол на празна мрежа за Донской 79 секунди преди края.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР