Валери Дъбов е убитият тази сутрин в Кюстендил 35-годишен мъж.

...
Валери Дъбов е убитият тази сутрин в Кюстендил 35-годишен мъж.
Коментари Харесай

Убитият тази сутрин в Кюстендил е Валери Дъбов

Валери Дъбов е убитият тази заран в Кюстендил 35-годишен мъж. Смъртта му провокира събиране на кротичък митинг на хората от града, потресени от случилото се. Извършителят към момента не е открит.
„ Момчето е извънредно положително и непретенциозно. Не можем да повярваме, че са го умъртвили. Не е бил в никакъв случай в престъпните среди “, разясниха кюстендилци.

Полицията в Кюстендил продължава издирването на 19-годишеният причинител на убийството. Полицейски екип е ситуиран на изхода на града и ревизира колите и рейсовете в посока София, предава " Фокус "

Със сядане върху пешеходните пътеки протестиращите в Кюстендил блокираха за малко придвижването на кръстовището при Железния мост в града.

Хората потеглиха от кръговото кръстовище при плажния комплекс, минаха през улиците „ Хаджи Димитър” и „ Цар Освободител”, през мястото, където при станалия тази заран всеобщ пердах почина 35-годишен мъж, както и през заведението, пред което е почнал абсурдът. След това протестиращите се стопираха за малко на площад „ Велбъжд” и продължиха по пешеходния бул. „ България”. На кръстовището при Железния мост те седнаха за малко на пешеходните пътеки, след което се разотидоха. Протестът беше разгласен като знак на съпричастност към фамилията на умрелия кюстендилец, оповестява novini.bg.

Хората показаха, че случилото се е огромна покруса и с митинга желаят да покажат, че се интересуват от това, което става, както и че кюстендилци имат своя позиция и желаят да я изразят.

Собственикът на заведението, пред което се е зародил спорът Антон Селнички съобщи пред публицисти, че се основават проблеми с ромите. „ Не зная какъв е мотивът. Не зная тъкмо какво е станало, тъй като те са излезли от заведението и нещата са почнали от близкия паркинг”, сподели Антон Селнички. По думите му преди време е имало и различен случай, при който е било прободен с нож юноша.

Част от протестиращите обявиха, че са им омръзнали сходни произшествия, както и това, че наглостта на единия етнос става все по-голяма. Беше посочено, че това не е индивидуален случай в страната, само че те зачестяват и това не е обикновено. По думите им от година се води акция за консолидиране на избран етнос, само че нищо не се случва. Според протестиращите всеки ден в България се случват безчинства и единият етнос живее като естествен европейски народ, другият етнос – не. Това би трябвало да се промени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР