Валери Божинов засне предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол

...
Валери Божинов засне предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол
Коментари Харесай

Валери Божинов снима дупето на Биляна Дол

Валери Божинов снима предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол

Нападателят на хърватския „ Риека “ влезе в ново амплоа – сексуален фотограф. За място на фотосите футболистът избра спалнята им. На фрагментите 42-годишната сръбкиня наподобява повече от впечатляващо за възрастта си и не крие съвсем нищо от тялото си.

Биляна демонстрира съвършено дупе и апетитен бюст, който едвам не изскача от сутиена. Брюнетката обожава да показва съблазън и постоянно радва почитателите си с разголени изображения в нета, писа „ България Днес “.

Дол и Божинов са дружно от 2 години и по всичко проличава, че са щастливи. Сръбкинята се грижи извънредно добре за Валери и даже се изявява като негов управител при търсенето на нови тимове. Тя не е с него поради парите, защото произлиза от богато семейство и е привикнала да живее в разкош. Освен това Биби получава и солидна прехрана от някогашния си мъж – немският футболен треньор Томас Дол. Като тегли чертата, даже е по-богата от Божинов.

Макар че недоброжелателите не им дава доста време да се задържат дружно, те демонстрираха, че са основани един за различен. Поне на този стадий по този начин наподобява. Двамата обичат да споделят свободното си време един с различен и постоянно кръстосват пътищата, организирайки си екскурзии до разнообразни точки в света.Снимките вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР