Валери Божинов пак остана без гадже, пише Телеграф“. Малко след като

...
Валери Божинов пак остана без гадже, пише Телеграф“.
Малко след като
Коментари Харесай

Валери Божинов остана без гадже

Валери Божинов отново остана без гадже, написа „ Телеграф “.

Малко откакто стана ясно, че футболистът е напуснал „ Спартак “, се разбра, че се е разделил и с последната си половинка Велислава. Връзката им продължи малко повече от година. Проверка на „ Телеграф “ демонстрира, че тя го е изтрила от профила си в Инстаграм и Facebook.

Единствените дами в листата с другари на футболиста напълно до неотдавна бяха майките на двете му деца - Алисия и Николета, както и Велислава. От няколко дни последната му възлюбена обаче също е отстранена. Каква е повода за краха в връзките сред двамата, обаче, не е ясно.

Връзката сред двамата стартира преди повече от година. До момента футболистът не счете за належащо да я разяснява или обявява обществено. Въпреки това, двойката бе засичана на няколко пъти на публични места. В началото двамата бяха засечени по време на шопинг в едни от най-луксозните бутикови магазини у нас.
Божинката постоянно е бил засичан да се разхожда в един от столичните молове на разположение с едрогърдата дама. Той бил много великодушен и купувал първокласни облекла от марковите магазини за обичаната си. През лятото пък Велислава бе взела персоналната кола на футболиста и с нея бе засечена по време на почивката си в Гърция, до момента в който Божинов бе на лагер с последния тим, в който играеше. Това, което се знае досега за последната дама на Валери, е, че тя още веднъж е по-голяма от него и е майка на едно дете - момиче на 16 години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР