Валери Божинов използва социалните мрежи, за да се обърне към

...
Валери Божинов използва социалните мрежи, за да се обърне към
Коментари Харесай

Божинов се обърна към феновете на Левски: Аз никога не съм си тръгвал от Левски!

Валери Божинов употребява обществените мрежи, с цел да се обърне към всички почитатели на Левски. По-рано през днешния ден нападателят разтрогна контракта си със „ сините “. Божинов показа прочувствена изповед, в която съобщи, че сърцето му постоянно ще остане на „ Георги Аспарухов “ без значение дали е на терена, или на трибуните.

Ето какво написа Валери Божинов:

„ Левскари, през днешния ден не е време да си кажем сбогом, тъй като аз в никакъв случай не съм си тръгвал от Левски, в никакъв случай няма и да си потегли. Моето сърце е на „ Герена “ и постоянно ще остане тук, без значение дали съм на терена или на трибуните.

Днес е време да благодаря. Благодаря на легендата на Наско Сираков за доверието и поддръжката, благодаря на капитана, мой ментор и другар Живко Миланов, благодаря на най-успешния треньор на „ синия “ отбор Станимир Стоилов за неговата почтеност и безрезервност към клуба.

Благодаря на всички мои съотборници, всички треньори, всички чиновници в клуба, с които дружно вървяхме напред в тези тежки мигове. Благодаря на всеки левскар, всяко синьо сърце, което безусловно даде и душата си, с цел да се избави Левски. Поклон пред негово величество „ синята аудитория, която знае, че постоянно може да разчита на мен!

Беше мъчно, пъклен мъчно, само че битката продължава. И знам, че дружно ще успеем Левскар – вечно! Един за всички, Всички за Левски “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР