Валентина се вдъхновява от любимите си звезди като Памела Андерсън

...
Валентина се вдъхновява от любимите си звезди като Памела Андерсън
Коментари Харесай

Валентина Зенере споделя своите тайни

Валентина се въодушевява от обичаните си звезди като Памела Андерсън или Хейли Бийбър. Открийте всичките и секрети

Валентина Зенере, звездата от сериала Élite, освен заслепява на екрана с гения си на актриса, тя е известна и като лице на водещите международни марки за грим.

Хидратирайте лицето си доста добре

Овлажняването е належащо, с цел да се балансират равнищата на вода в кожата и да се приготви лицето да се оправи с външни сътрудници, като грим. Ето за какво във всеки обикновен грим хидратацията е една от най-важните стъпки. Валентина Зенере употребява овлажняващ крем от доста дребна: майка й е тази, която е възпитала този табиет у нея и сестра й.

Изберете грим съгласно мотива

всеки мотив изисква специфичен грим. За фотосесия Валентина избра изискан и обикновен грим с декор дьо загар с коректори и кремообразно контуриране. Що се отнася до визията, тя реши да употребява градиент в сиви тонове и розови сенки. Устните са с лъскава, само че дискретна кафява линия. Резултатът? Свръхестествен свършек, съвършен за вечер с другари.

Използвайте повече розово

Розовото се свързва с креативност, хубост и женственост.

Добра концепция е да поддържате поредност и също да носите облекла в розови тонове, постигайки тотално розово. Въпреки това не е неприятна концепция да играете с цветове, които подхождат на този звук, като мента или жълто.

Обем на устните

Ако нанесете размер на устните си, ще получите резултат на формулировка и компактност. Има доста естествени лекувания за по-пълни устни, като положително ексфолиране на кожата или овлажняващи балсами за сухи устни. Гримът обаче към момента е една от най-полезните техники за реализиране на този резултат.

Тя споделя, че търси ентусиазъм от обичаните си звезди

За Международния кино фестивал във Венеция Валентина реши да се въодушеви от някои от своите фешън референции. За задачата тя употребява разрошена коса от осемдесетте, известна като Pammy updo и разпространявана от Памела Андерсън.

Що се отнася до ноктите, тя употребява резултата, прочут от модела Хейли Бийбър, остъклените нокти с понички или остъклените нокти, нещо транспарантно и малко преливащо.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР