Валентина Маджарова, административен ръководител на Специализираната прокуратура: ... административният секретар

...
Валентина Маджарова, административен ръководител на Специализираната прокуратура: ... административният секретар
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Поканих с хляб и сол прокуратурата в президентството

" Валентина Маджарова, административен началник на Специализираната прокуратура: "... административният секретар на президентството (главен секретар съм на президента) Димитър Стоянов персонално е поканил прокурорите в постройката на 9 юли... ". С самун и сол съм ги поканил.

След това поканих себе си за снемане на показания в Специализираната прокуратура отново 9 юли ".

Това написа основният скретар на президента Радев Димитър Стоянов по отношение на вчерашното изказване ва Валентина Маджарова от Спецпрокуратурата за акцията в президентството преди година.

" Не мога да поканя основния прокурор на работна среща с президента, само че мога да поканя Специализираната прокуратура заедно с Бюрото за отбрана на Гешев (кого ли и от кого пазеше е обособен въпрос) и представители на Министерство на вътрешните работи.

Нека админанистративният началник на Специализираната прокуратура показа на Средства за масова информация документ, с който съм ги поканил, тъй като аз мога да потвърдя по какъв начин тази прокуратура се е " самопоканила " в Администрацията на президента.

Кой е подал настояванията за обиск и изземвания? Кой съд е издал определение? Кой издаде заповед за арест на секретар и консултант? Защо бяха отнети допуски за работа с класифицирана информация?

И всичко това се оказа нелегално съгласно българския съд!

Парлама за изместване на фокуса от основното настоящо лице! ", допълна Стоянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР