Валентина Хасан, която се прочу с изпълнение на песен на

...
Валентина Хасан, която се прочу с изпълнение на песен на
Коментари Харесай

Певицата на Кен Лий върти бар в Испания

Валентина Хасан, която се прочу с осъществяване на ария на Марая Кери преди повече от 10 години, през днешния ден е притежател на бар в Испания, научи HotArena. Пишман изпълнителката може и да не проби на сцената, само че в бизнеса с питиета несъмнено се оправя добре.

Комедийната преживелица с 31-годишната тогава пишман певица, се трансформира в безспорен шлагер в обществените мрежи. Сега обаче 42-годишната Валентина се радва на живота, надалеч от сцената.

Хасан развива сполучлив бизнес в Испания, щастливо омъжена е и има три деца. Две от тях са близначета, а третото—момиче, написа " България през днешния ден ".

Преди години Валентина и брачният партньор й вземат решение да загърбят родината и да търсят шанса си другаде. Заминават за Иберийския полуостров, а след няколко години фамилията стартира да събира пари и развива личен бизнес.

Отварят заведението в малко градче, където живеят, а също така и работят в бара. Прибират се за по няколко седмици през лятото, разкриват поданици на село Звезделина, откъдето Хасан е родом.

„ Има родственици тук и идва да ги види. Не се е трансформирала, макар че от дълго време живее в Испания ”, споделят другари на двойката.

След изявата си в „ Мюзик айдъл ” Валентина е сензация, а видеото с осъществяването й стига даже до Марая Кери. Звездата даже го разяснява в американското шоу, а Ей Би Си излъчва репортаж за българката, която става известна в целия свят.

„ Никога не се е мислила за звезда. Просто по този начин се случиха нещата за нея. Тя е доста добър човек. Прави всичко, с цел да угоди на хората. Път на мравката прави ”, признават съседи на Валентина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР