Валбурга „Доли“ Остерайх била домакиня в своите ранни 30 години,

...
Валбурга „Доли“ Остерайх била домакиня в своите ранни 30 години,
Коментари Харесай

Невероятно, но истина! Тази жена с години крие любовника си на тавана! Аферата на Доли започва през 1913 г. и до 1922 г. става все по-странна и заплетена

Валбурга „ Доли “ Остерайх била стопанка в своите ранни 30 години, омъжена за притежателя на фабриката за престилки „ Милуоки “ в щата Уисконсин.

Фред Остерайх бил сполучлив мъж, който прекарвал дълги часове в работа, а Доли имала потребности, за които Фред в никакъв случай нямал време - класическата причина за невярност при един разпадащ се брак.


Един есенен ден през 1913 година шивашката машина на младата стопанка се скапва и мъжът ѝ праща занаятчия да я поправи.
На вратата на самотната жена се появява 17-годишният Ото Санхубер, който домакинята посреща по долни дрехи и халат.
Така стартира една спекулация, траяла дълги години.

Първоначално за връзката на двамата любовници знаели единствено стените на разнообразни хотелски стаи. С времето обаче пламенната пристрастеност се придвижва и в фамилното легло на Остерайх, където младият занаятчия постоянно се въргалял с палавата стопанка.

Разбира се, влизането и излизането на един и същи мъж в къщата на самотната Доли не остава неусетно от любопитните съседи и те стартират да задават въпроси. Това принуждава любовниците да прибегнат към крайни ограничения.

Ото се нанася да живее на тавана на Доли.

Той напуща работа и защото нямал семейство, никой не се поинтересувал къде е липсващ. Нощем младият мъж четял книги на свещи и се опитвал да написа авантюристичен и буйни истории, а през деня правел обич с Доли и ѝ помагал в семейството.

В продължение на пет години мъжът живее на тавана, само че брачният партньор на Валбурга купува нова къща и се постанова да се реалокират. Това не попречва на необикновената спекулация. Жената открива къща с комфортен таван и изпраща Ото в Лос Анджелис, с цел да се скрие на тавана, преди фамилията да се е нанесло в къщата.

И по този начин всичко продължава постарому до 1922 година, когато навръх 22 август Ото дочува от тавана Фред и Доли да се карат и изскача да отбрани своята обичана. Той прострелва Фред Остерайх и заключва любовницата си в килера, с цел да не може полицията да я упрекна. Така се и случва.  Преглед на изображението в Twitter Когато полицията идва, Доли оповестява, че имало грабеж и крадецът е прострелял брачна половинка ѝ. Така и на двамата им се разминава.
Двамата влюбени към този момент можели да бъдат дружно без да се крият, нали? Да, само че в тази история не се случва това.
Вдовицата се мести в нова къща, където още веднъж Ото живее на тавана.

Санхубер продължава да написа и даже някои от историите му са оповестени. Докато той се занимава с това, Доли си намерила нов ухажор – юриста Херман Шапиро.  Преглед на изображението в Twitter

Също като починалият ѝ брачен партньор обаче той бил доста ангажиран, по тази причина тя си намира още един ухажор – Рой Клъмб. На него Доли споделя същинската история за гибелта на Фред и го моли да се отърве от оръжието. Когато идва момента, в който се разделя и с Клъмб обаче, той отива в полицията и я предава.
В този случай паралелната връзка на Доли с юрист я избавя и тя още веднъж се разминава с тежките последствия. Шапиро даже се нанася да живее с вдовицата, макар, че е изцяло наясно, че на тавана ѝ живее различен мъж.

Седем години по-късно, когато следващата връзка на Доли се разпада, Шапиро предава нея и Ото в полицията за убийството на Фред. От случая към този момент са минали много години и обвиняванията са изгубили своята отминалост, по този начин Доли и Ото остават ненаказани и на независимост.

Доли Остерайх умира през 1961 година на 80 година и оставя след себе си една дълга история с секрети, афери, убийства и скелети в килера… в нейния случай - ухажор.

Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР