Ваксинираните клиенти на няколко големи вериги магазини в САЩ ще

...
Ваксинираните клиенти на няколко големи вериги магазини в САЩ ще
Коментари Харесай

Магазини в САЩ допускат без маска всеки ваксиниран клиент

Ваксинираните клиенти на няколко огромни вериги магазини в Съединени американски щати ще могат да пазарят без маски. Това решение важи за част от обектите на Costco, Walmart, Sam’s Club и Trader Joe’s.

По-рано тази седмица Центърът за надзор и предварителна защита на болесттите в Щатите разгласи, че ваксинираните против COVID-19 ще имат опция да не носят маски или да практикуват обществена отдалеченост в открити и закрити пространства, с изключение на когато става дума за здравни заведения, публичен превоз и всички останали места, на които управляващите изискват носене на защитни средства, напомня CNN.

В петък стана ясно, че Walmart и Sam’s Club, които са част от портфолиото на обща корпорация, стопират да изискват от клиентите си носене на маска, в случай че са изцяло имунизирани. Правилото важи и за всички уреди от веригата за доставки, което е спомагателен тласък чиновниците също да се ваксинират. Според изказване на Walmart маските ще продължат да се изискват от някои градове и щати и компанията ще следва условията.

Междувременно в Costco клиентите също могат да пазарят без сложена защитна маска в локациите, в които няма ограничавания от управляващите. Същото важи и за Trader Joe’s.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР